Ţintele "câinilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristi Borcea, preşedintele executiv al roş-albilor, a spus ieri că timişorenii Mansour, Alexa, McKain şi Cânu vor ajunge din iarnă la Dinamo. Întâlnirea de aseară dintre Dinamo şi Poli

Cristi Borcea, preşedintele executiv al roş-albilor, a spus ieri că timişorenii Mansour, Alexa, McKain şi Cânu vor ajunge din iarnă la Dinamo.

Întâlnirea de aseară dintre Dinamo şi Poli Timişoara (meci care s-a disputat după închiderea acestei ediţii) a fost şi ea prefaţată de un război al declaraţiilor între oficialii ambelor echipe.

Printre altele, cu doar câteva ore înainte de startul întâlnirii, Marian Iancu, patronul clubului din Timişoara a spus că a înaintat dinamoviştilor o ofertă de 2,5 milioane de euro pentru a-l achiziţiona pe fundaşul stânga Cristi Pulhac, care ar urma să primească în Banat un salariu de 400.000 de euro pe sezon. "Trebuie să întărim echipa. Din iarnă vom încerca să-i transferăm pe Codrea, Contra, chiar şi pe Dănciulescu.

Deşi îl vom oferta şi pe Niculescu, ştiu că acesta vrea să plece în străinătate, dar eu sper să-l convingem să vină la noi. Până atunci, am ajuns deja la un acord cu Cristi Borcea pentru transferul lui Pulhac", a detonat Iancu bomba la postul tv sport.ro. "Nu este nimic adevărat. Nu am ajuns la niciun acord cu Marian Iancu pentru un eventual transfer al lui Pulhac. El nu va pleca de la Dinamo, iar dacă într-o zi o va face, atunci cu siguranţă nu se va întâmpla la vreo echipă din ţară", a venit imediat replica lui Borcea.

Oficialul campionilor nu înţelege reacţia omologului său de pe Bega. "Mie îmi pare rău că se fac astfel de declaraţii fără fond. Dar, dacă tot m-a provocat, să vă spun eu un adevăr. Nu Poli va lua jucători de la noi, ci noi de la ei, aşa cum s-a petrecut şi în ultimii ani. Eu am deja acceptul conducerii de la Timişoara pentru ca, din iarnă, să transferăm patru jucători de acolo: Alexa, Mansour, McKain şi Cânu. Chiar am luat deja legătura cu impresarii jucătorilor", a explicat Borcea.

>> Am primit acceptul oficialilor de la Poli pentru a-i transfera la iarnă pe Alexa, Mansour, McKain şi Cânu
Cristi Borcea
preşedinte executiv Dinamo

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite