Timişoara a uitat de "frăţia" cu Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce antrenorul bănăţenilor, Duşan Uhrin, spune că dacă Poli vrea în UEFA trebuie să arate că este mai bună decât echipa giuleşteană, oficialii bucureştenilor le-au promis

În timp ce antrenorul bănăţenilor, Duşan Uhrin, spune că dacă Poli vrea în UEFA trebuie să arate că este mai bună decât echipa giuleşteană, oficialii bucureştenilor le-au promis elevilor lui Bergodi câte 4.000 de euro pentru un succes pe Bega

În luna mai 2007, Rapid a învins pe Poli Timişoara, în finala Cupei României, scor 2-0, şi a pus astfel capăt speranţelor "alb-violeţilor" de a juca într-o cupă europeană.

Între timp, cele două echipe au suferit modificări pe băncile tehnice, dar dorinţa de revanşă a bănăţenilor a rămas. În plus, la Timişoara evoluează doi foşti giuleşteni, Ionel Ganea şi Artion Karamian, care doresc, de asemenea, să îi dea o palmă patronului George Copos pentru faptul că a renunţat prea uşor la ei. "Trebuie să batem. Pentru mine este foarte important.

Noi merităm să fim pe primul loc, nu Rapid. Avem un obiectiv şi vreau să ajung campion cu echipa la care joc. Pentru asta trebuie să câştigăm orice meci, fie acasă, fie în deplasare", a declarat armeanul Artiom Karamian, el fiind completat şi de antrenorul Duşan Uhrin Jr.: "Jucăm cu Rapid, trebuie să aratăm că suntem mai buni decât ei. Dacă vrem să ajungem în Cupele europene, trebuie să demonstrăm, să se vadă că suntem mai buni sau la fel de buni ca Rapid".

De cealaltă parte, rapidiştii îşi doresc şi ei victoria, pentru a continua astfel seria rezultatelor pozitive. "Va fi un meci dificil, cu o echipă care nu s-a mai regăsit, dar vrem să menţinem linia bună pe care am început şi să obţinem toate punctele", a spus Costin Lazăr, pe aceeaşi lungime de undă fiind şi colegul acestuia, Ovidiu Herea. "Va fi un meci greu la Timişoara. În acest campionat nu mai poţi fi sigur de cele trei puncte, dar sper ca meciul să se joace pe teren şi să obţinem victoria", a afirmat mijlocaşul.

Rapid s-a înţeles cu Daniel Niculae

În perspectiva jocurilor din Cupa UEFA, patronul Georges Copos a decis că trupa lui Bergodi ar trebui întărită, astfel că a demarat negocierile cu formaţia Auxerre pentru transferurile lui Daniel Niculae şi Gabriel Tamaş. "Vrem ca Nico să revină în Giuleşti.

A fost o discuţie cu patronii de la Auxerre pentru împrumutul lui Niculae pentru o perioadă de un an, dar şi cu jucătorul, şi sunt şanse ca acesta să revină. În ceea ce-l priveşte pe Tamaş, sunt şanse mici ca el să vină, pentru că este titular la Auxerre.

În schimb, Nico nu joacă decât 10-15 minute pe final de meci", ne-a spus secretarul general al Rapidului, Nicolae Manea. În schimb, patronul George Copos a anunţat deja că s-a înţeles cu atacantul în privinţa salariului, urmând ca în aceste zile să-şi dea acordul şi clubul francez.

150 de jandarmi asigură ordinea

La partida din această seară sunt aşteptaţi nu mai puţin de 20.000 de spectatori, ordinea urmând să fie asigurată de 150 de jandarmi. Pentru prevenirea incidentelor, s-a stabilit ca efective de jandarmi să asigure protecţia echipei Rapid pe traseul de deplasare a acesteia de la hotel la stadion şi retur.

În plus, aproximativ 400 de suporteri "alb-vişinii", însoţiţi de efective de jandarmi din cadrul Brigăzii Speciale Bucureşti, vor sosi la Timişoara astăzi, la ora 19.00, cu trenul şi vor pleca imediat după meci. Accesul publicului în stadion se va face începând cu ora 18.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite