Theo Walcott, surpriza lui Eriksson

0
Publicat:
Ultima actualizare:

toată lumea fotbalistică din Albion când a anunţat selecţionarea atacantului lui Arsenal, de numai 17 ani, Theo Walcott, pentru Cupa Mondială din Germania. Acesta nu a apucat încă să debuteze

toată lumea fotbalistică din Albion când a anunţat selecţionarea atacantului lui Arsenal, de numai 17 ani, Theo Walcott, pentru Cupa Mondială din Germania.
Acesta nu a apucat încă să debuteze în prima ligă, dar tehnicianul vede în el un mare talent şi i-a luat apărarea de fiecare dată când fotbalistul a fost criticat. "Cred că este pregătit mental să evolueze la Campionatul Mondial. Bineînţeles, lumea nu trebuie să se aştepte să joace împotriva Braziliei şi să marcheze trei goluri, dar şi-a câştigat locul în lot. Sper să am şansa să-l introduc în teren, ca să vedeţi ce viteză are", a spus selecţionerul despre cel mai tânăr fotbalist englez. Însă Walcott are concurenţă puternică în cursa pentru titlul de cel mai bun tânăr jucător al turneului final. Cei mai cunoscuţi adversari ai săi vor fi argentinianul Lionel Messi (18 ani), portughezul Cristiano Ronaldo (21 de ani), spaniolul Sergio Ramos (20 de ani) sau, de ce nu, sauditul Mohammed Al Anbar. La cei 21 de ani ai săi, acesta este poreclit "Ronaldinho al Arabiei", fiind considerat unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti pe care ţara sa i-a avut vreodată. De asemenea, Asamoah Gyan (20 de ani) este un nume de luat în seamă, acesta înscriind multe goluri importante pentru Ghana în meciurile de calificare la CM.

Lehmann, nemulţumit de minge
Portarul naţionalei Germaniei, Jens Lehmann, a criticat, ieri, balonul cu care se vor juca meciurile de la CM. "Acesta este bun pentru jucătorii de câmp, dar nu şi pentru portari. Dacă plouă, va fi foarte greu să ne facem meseria. Mingea devine foarte alunecoasă şi ia traiectorii ciudate. Acest balon îi face pe portari să pară nişte începători", a acuzat Lehmann.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite