"The Sun" îl dă pe Rădoi la Portsmouth

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Plecarea căpitanului Stelei în Anglia rămâne învăluită în ceaţă. Dacă presa insulară spune că transferul este ca şi aranjat, Gigi Becali aşteptă să vadă banii cont, dar nu s-ar

Plecarea căpitanului Stelei în Anglia rămâne învăluită în ceaţă. Dacă presa insulară spune că transferul este ca şi aranjat, Gigi Becali aşteptă să vadă banii cont, dar nu s-ar supăra dacă fotbalistul ar rămâne în Ghencea.
După ce luni a anunţat că Portsmouth este echipa care tratează cu Rădoi, "The Sun" a notat, ieri, că fotbalistul şi clubul s-au înţeles. "Portsmouth va doborî recordul de transferuri al clubului, după ce l-a cumpărat cu şapte milioane de lire sterline pe Mirel Rădoi, învingând astfel concurenţa celor de la Blackburn Rovers şi Tottenham. Internaţionalul român în vârstă de 25 de ani a acceptat un contract valabil pe trei ani cu un salariu de 15.000 de lire pe lună, devenind prima achiziţie din această vară a antrenorului Harry Redknapp. Fundaşul central are 28 de selecţii la echipa naţională şi a ajutat-o pe Steaua să se califice în semifinalele Cupei UEFA, în sezonul trecut", notează "The Sun". Potrivit tabloidului britanic, fotbalistul a costat 10,2 milioane de euro, iar salariul anual al lui Rădoi va fi de 1.150.000 de euro.
Becali este circumspect
După ce a anunţat în repetate rânduri că transferul lui Rădoi în Anglia este ca şi rezolvat, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat că mai întâi aşteaptă banii, apoi îl va lăsa pe fotbalist să plece. Miercuri a fost ziua limită în care conducerea din Ghencea a aşteptat un răspuns din partea lui Portsmouth. "Nu-l mai vând pe Mirel decât atunci când intră banii în cont. Nu pot să ţin pe toată lumea aşa, nu ştiu nici eu. Nu-l mai vând pe Mirel. O să ştiţi când vor intra banii în cont. E posibil să nu intre şi atunci nu-l mai vând pe Mirel. Acum n-am ce să spun, nu ştiu nimic sigur", a spus Becali, care a aşteptat în zadar, miercuri, un telefon din partea englezilor. "Nu am vorbit cu ei, nu m-au sunat. Însă nu e problema mea. Mă bucur că nu au dat niciun semn de viaţă şi Mirel n-o să plece, adică. În orice situaţie, orice soluţie e convenabilă pentru mine. Dacă pleacă, iau banii, dacă nu, sunt bucuros că-l avem în Liga Campionilor", a declarat Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite