Tensiuni la Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultimul meci al sezonului, impotriva celor de la Marseille, va lamuri situatia la formatia din Stefan cel Mare. In acest moment, ruptura dintre Becali si Andone este totala, acestia acuzandu-se de

Ultimul meci al sezonului, impotriva celor de la Marseille, va lamuri situatia la formatia din Stefan cel Mare. In acest moment, ruptura dintre Becali si Andone este totala, acestia acuzandu-se de nenumarate ori in ultimele zile.
"In acest moment, suntem preocupati doar de meciul cu Olimpique Marseille. Daca vrem, ne adunam toti actionarii si il dam afara, dar deocamdata avem alte probleme", este de parere Giovani Becali. Si Ioan Andone s-a exprimat in dese randuri ca nu mai doreste sa-si prelungeasca contractul cu Dinamo, scadent in vara lui 2006. ,O sa termin contractul pe care il am. Sper sa castigam campionatul la anul, iar din vara probabil ca ne vom desparti. Asta imi doresc, sincer", a declarat tehnicianul. La acest scandal, nici fanii nu au stat deoparte. In majoritatea cazurilor, acestia ii iau apararea lui Ioan Andone, dar exista si suporteri care s-au dat de partea lui Giovani Becali. ,Unde s-a mai pomenit ca un conducator sa spuna atunci cand echipa sa este in frunte ca avem un clasament mincinos. Ce naiba simt jucatorii aia daca performantele lor sunt catalogate drept mincinoase de catre conducatorul clubului", se intreaba ,brigandes" pe site-ul oficial al suporterilor.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite