Tensiune la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali e nemulţumit de Zaharia şi Golanski, doreşte titularizarea lui Bădoi şi Iacob. Singurii care "merg ceas", în opinia sa, sunt Ovidiu Petre şi Nicoliţă Jocul slab făcut de

Gigi Becali e nemulţumit de Zaharia şi Golanski, doreşte titularizarea lui Bădoi şi Iacob. Singurii care "merg ceas", în opinia sa, sunt Ovidiu Petre şi Nicoliţă

Jocul slab făcut de Steaua în partida cu Rapid l-a determinat pe finanţatorul Gigi Becali să intervină din nou la echipă. Latifundiarul l-a criticat dur pe atacantul Dorel Zaharia şi l-a scos din prima echipă pe Pawel Golanski în locul căruia, la Praga, contra Slaviei, mâine-seară, va juca Vali Bădoi.

"Dacă Hagi făcea altfel echipa câştigam astăzi", a declarat Becali la finalul remizei 0-0 din meciul cu Rapid. Finanţatorul crede că principalii vinovaţi pentru jocul slab al echipei sale sunt Zaharia şi Pawel Golanski. "Dacă am fi început cu altă formaţie, am fi câştigat.

Ar fi trebuit să începem fără Zaharia şi Golanski, cu Bădoi şi Iacob în locul lor sau cu Neaga vârf împins. Îi mulţumesc lui Zaharia, şi-a scos banii, dar nu cred că face faţă la Steaua.

Alt jucător care nu e bun din punct de vedere fizic e Golanski, care acum a venit de la echipa naţională a Poloniei. Dacă jucam cu Bădoi şi cu Neaga sau Iacob vârf, atunci câştigam meciul", a declarat Gigi Becali, care l-a lăudat în schimb pe Ovidiu Petre, unul dintre cei mai slabi jucători ai roş-albaştrilor duminică.

"Corleone" nu mai crede nici el în Gigi

Deşi oficialii din Ghencea s-au întrecut în declaraţii optimiste în privinţa parcursului Stelei în această ediţie a Ligii Campionilor, preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, i-a "răcorit" pe stelişti: "Domnule, eu sunt profesionist în meseria mea, şi am văzut multe. Eu nu fac declaraţii, ca alţii. La cum joacă adversarele din grupă, Steaua ar trebui să zică <> dacă face patru puncte".

Arbitrul partidei de miercuri dintre Slavia şi Steaua va fi portughezul Olegario Benquerenca, care a mai "fluierat" echipa din Ghencea în partida Steaua - ŢSKA Sofia, 2-1, în sezonul 2004-2005 al Cupei UEFA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite