"Tăticul" a ajuns în Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul Zapata nu este singura noutate din lotul Stelei. Oficialii din Ghencea au ajuns la un acord şi cu atacantul portughez Dady Conştient că doar prin rezultate va avea linişte la Steaua,

Portarul Zapata nu este singura noutate din lotul Stelei. Oficialii din Ghencea au ajuns la un acord şi cu atacantul portughez Dady

Conştient că doar prin rezultate va avea linişte la Steaua, antrenorul Gheorghe Hagi l-a ameninţat deunăzi pe finanţatorul Gigi Becali că dacă nu-i va aduce urgent măcar doi jucători, atunci vor apărea surprizele neplăcute.
Hagi a preferat să tragă concluziile privind valoarea jucătorilor abia după finalul ultimului cantonament de pregătire, cel din Olanda (Mierlo).

"Nu toţi componenţii lotului s-au ridicat la pretenţiile mele.

Am cerut urgent să mai vină măcar doi jucători. Am promisiunea că până duminică şi această problemă va fi rezolvată", a spus Hagi, înainte de a se întoarce cu echipa la Bucureşti. Diriguitorii clubului n-au mai aşteptat ultima zi a săptămânii şi s-au gândit să-i facă o bucurie lui Hagi. Joi seară l-au anunţat că portarul columbian Zapata a fost transferat, la fel ca şi atacantul portughez Dady, rezolvat ieri-dimineaţă.

Steaua a bătut palma cu Belenenses pentru "vârful" de 25 de ani, pentru care vor achita în schimb 3,5 milioane de euro.

Astfel, al doilea marcator din sezonul trecut al campionatului lusitan devine cel mai scump transfer făcut vreodată de o echipă din România. Fotbalistul, care va ajunge până luni la noua sa echipă, este accidentat, potrivit presei portugheze, suferind de o pubalgie care-l poate ţine departe de gazon câteva săptămâni.

În acest moment, este limpede că între fanii Stelei şi Gigi Becali războiul este în floare.

Decizia latifundiarului de a nu pune abonamente în vânzare la peluzele stadionului a iritat la maximum. Suporterii au vopsit ieri gardurile ce împrejmuiesc arena din Ghencea cu mesaje anti-Becali: "Noi, prezenţi pentru Steaua, o viaţă şi o zi... Tu, până te ţin banii!, "Gigi, în Ghencea eşti un orfan!", "Gigi, te urâm! Mori!", "Mintea ta incultă nu poate înţelege o pasiune profundă!".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite