Târcă: "Am avut o cădere inexplicabilă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenoarea echipei de handbal feminin, Rulmentul Braşov, Mariana Târcă, a comentat înfrângerea echipei sale, duminică seara, scor 21-25, pe terenul lui Larvik în finala Cupei Cupelor. "Normal

Antrenoarea echipei de handbal feminin, Rulmentul Braşov, Mariana Târcă, a comentat înfrângerea echipei sale, duminică seara, scor 21-25, pe terenul lui Larvik în finala Cupei Cupelor. "Normal că nu pot să spun că este bine.

Am avut o cădere inexplicabilă în repriza a doua pe un fond de joc mai slab şi de luptă cu apărătorii adverşi, care ne-a măcinat", a declarat antrenoarea, care s-a declarat totuşi încrezătoare în şansele echipei sale: "Fetele au puterea să remonteze acest minus de patru goluri. Vom face o analiză a jocului şi vom pregăti meciul". Cea mai bună marcatoare a formaţiei braşovene în partida de duminică seară, Cristian Neagu, a precizat că Rulmentul a pierdut pe propriile greşeli.

"Am avut o primă repriză bună, dar în partea a doua am făcut un joc mai slab şi norvegiencele au ştiut să profite. Au fost destule durităţi şi nu toate au fost semnalate de arbitri.
Am greşit mult şi le-am permis să câştige. Vom vedea la Braşov dacă patru goluri sunt puţine sau nu", a explicat Cristina Neagu. Meciul retur va avea loc la Braşov sâmbătă, la ora 17.15.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite