Tamaş, meci de coşmar contra Barcelonei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Internaţionalul român Gabriel Tamaş s-a numărat fără să vrea printre protagoniştii partidei de duminică seara dintre Barcelona şi Celta Vigo (3-1). În minutul 77 al partidei, la scorul

Internaţionalul român Gabriel Tamaş s-a numărat fără să vrea printre protagoniştii partidei de duminică seara dintre Barcelona şi Celta Vigo (3-1). În minutul 77 al partidei, la scorul de 1-1, arbitrul Delgado Ferreiro a acordat penalty pentru Barcelona după un presupus contact între fostul dinamovist şi olandezul Van Bronckhorst. Reluările au arătat că Tamaş nu numai că nu l-a atins pe jucătorul catalanilor, dar şi că faza nu s-a petrecut în interiorul careului Celtei. Ronaldinho a transformat lovitura de pedeapsă, aducând Barcelona în avantaj. Incidentul a stârnit o uriaşă polemică în presa din Spania.

Dacă ziare precum "AS" sau "El Mundo Deportivo" au scris că arbitrul a acordat şi Celtei un penalty gratuit, "Marca" a tritrat: "Deja au început cu ajutoarele", făcând aluzie la arbitrajele favorabile de care are parte Barcelona. Pentru prestaţia sa, Tamaş a fost notat cu o stea de cotidianul "El Mundo Deportivo".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite