Tamaş şi Irimia, obiectivele dinamoviştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După un retur de sezon dezastruos, dinamoviştii au început deja să pregătească sezonul următor, astfel că au alcătuit o listă cu posibilii jucători care ar putea sosi în ştefan cel Mare.

După un retur de sezon dezastruos, dinamoviştii au început deja să pregătească sezonul următor, astfel că au alcătuit o listă cu posibilii jucători care ar putea sosi în ştefan cel Mare.
Principalul obiectiv al conducerii FC Dinamo îl reprezintă transferul definitiv al fundaşului Gabriel Tamaş, de la Spartak Moscova. Conform unor surse din cadrul clubului, dinamoviştii au fost încântaţi de randamentul cuplului Moţi Tamaş. În plus, de când s-a întors la Moscova, Tamaş a evoluat foarte puţin. Un alt obiectiv pentru roş-albaştri este transferul lui Cristian Irimia de la Dinamo Kiev, jucător de care ucrainenii intenţionează să se despartă, mai ales că românul nu a fost utilizat în acest sezon de către tehnicianul Demianenko. Oficialii doresc să obţină transferul lui Irimia în schimbul unui alt jucător, dar cei de la Kiev nu prea agreează această variantă. În acest sens, la partida Dinamo Sportul, impresarul Arcadie Zaporojeanu a fost însoţit de directorul sportiv al lui Dinamo Kiev, Leonid Buriak, şi de şeful departamentului de scouteri ai grupării ucrainene, Ivan Ivanovici. De asemenea, Buriak şi Ivanovici s-au aflat şi în tribunele Stadionului Naţional, la partida Steaua-Rapid. În altă ordine de idei, Dinamo va depune un memoriu împotriva arbitrului Augustus Constantin. Oficialii îl acuză pe central de neacordarea a două penaltiuri (în minutul 20, la o intervenţie asupra lui Fl. Petre, şi în minutul 71, la o intervenţie asupra lui Zicu) şi de validarea golului marcat de Mazilu, în minutul 44, după ce atacantul preluase mingea cu mâna. "Gheorghe Constantin şi-a atins obiectivul. M-aş mira să-l suspende pe fiul său. Cred că îl felicită pentru ceea ce a făcut la meciul cu Sportul. Dar nu în public, ci la un pahar de vin", a declarat Buduru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite