Tadici şi-a făcut lista pentru Beijing

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul naţionalei feminine de handbal, Gheorghe Tadici, a stabilit lotul celor 15 jucătoare care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice din Beijing. Selecţionerul a renunţat la trei

Antrenorul naţionalei feminine de handbal, Gheorghe Tadici, a stabilit lotul celor 15 jucătoare care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice din Beijing. Selecţionerul a renunţat la trei sportive, pivotul Raluca Ivan, interul Oana Şoit şi extrema Camelia Balint.

"A fost o alegere grea pentru că fetele au avut evoluţii bune, însă noi eram obligaţi să respectăm cerinţele Comitetului Olimpic Internaţional şi să stabilim un lot de 15 handbaliste pentru Beijing.

Din păcate, chiar şi aici este o mică problemă fiindcă una dintre jucătoare va avea statut de rezervă şi nu va putea să stea în satul olimpic, alături de coechipiere", a afirmat Tadici, care a explicat şi de ce a renunţat la cele trei jucătoare: "Prin această decizie am încercat să nu afectez echilibrul dintre cele două compartimente, atac şi apărare".

Naţionala României se află în prezent la Cluj, unde a susţinut deja două partide de pregătire cu Norvegia (scor 24-24 şi 28-22).

Tricolorele vor evolua mâine, tot la Cluj, în compania Ungariei, urmând ca vineri să dispute încă un meci, în deplasare, cu selecţionata maghiară.

Lotul României

Portari - Luminiţa Huţupan Dinu, Tereza Pâslaru şi Talida Tolnai
Jucătoare de câmp - Valetina Elisei-Ardean, Ramona Maier, Adriana Olteanu-Nechita, Ionela Gâlcă, Florina Bârsan, Carmen Amariei, Adina Meiroşu, Cristina Neagu, Valeria Beşe, Narcisa Lecuşanu, Aurelia Brădeanu şi Mihaela Ani-Senocico.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite