Tadici, nemulţumit de Carmen Amariei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În mod normal, calificarea handbalistelor noastre la Campionatul Mondial din Franţa, programat în decembrie, ar fi trebuit să aducă numai bucurie în tabăra noastră. Declaraţiile

În mod normal, calificarea handbalistelor noastre la Campionatul Mondial din Franţa, programat în decembrie, ar fi trebuit să aducă numai bucurie în tabăra noastră. Declaraţiile tehnicianului Gheorghe Tadici par a declanşa însă un nou scandal în acest sport.

Imediat după terminarea partidei retur de la Vâlcea, de sâmbătă seară, 24-24 cu Suedia, Tadici era foarte nervos. Starea sa de nervi a fost cauzată şi de prestaţia arbitrilor, dar şi de modul în care anumite jucătoare din lot au evoluat contra nordicelor.

"Obiectivul nostru a fost să ne calificăm şi mă bucur că l-am îndeplinit. Jocul nostru însă nu a fost pe măsura aşteptărilor. Am avut mai multe probleme, unele de sănătate, despre care nu am vrut să vorbim înainte de meci, dar şi de altă natură", a spus Tadici, care a continuat: "Nu pot accepta ca unele jucătoare să vină la naţională doar pentru imaginea lor. În loc să aducă un plus în jocul nostru, au adus un minus". Chestionat în privinţa numelor acestor handbaliste, tehnicianul a replicat: "Nu are importanţă. Voi analiza pe viitor dacă mai merită să fie convocate". Deşi nu a dat nume, se pare că acest atac a fost îndreptat spre Carmen Amariei, singura handbalistă dintre cele revenite în prima reprezentativă, care, pe lângă faptul că nu a marcat niciun gol, nici nu a fost lăudată.

Tadici şi-a găsit timp pentru a le lăuda pe Gogârlea, Brădeanu şi Tolnai, celelalte sportive aflate într-o situaţie similară Amariei. Tadici se împăcase cu Amariei după doi ani în care nu şi-au vorbit.

Pe 20 iunie aflăm grupa de la Mondiale

Odată ajunse la Campionatul Mondial, elevele lui Tadici au început deja să aibă emoţii în privinţa adversarelor pe care le vor întâlni în Franţa, tragerea la sorţi urmând a avea loc pe 20 iunie. "Ne dorim mult o nouă medalie la Mondiale. O să ne batem cu toate echipele. Bineînţeles că vom fi concentrate la maximum acolo", a spus Valentina Elisei, marcatoare a 13 goluri în meciul de la Vâlcea.

În schimb, Tadici şi-ar dori adversari mai slabi în grupe pentru ca România să poată accede cât mai mult în competiţie. "Vor fi echipe foarte puternice, precum Rusia, Ungaria sau Norvegia", a spus Tadici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite