Tadici s-a întors la Zalău ca manager general

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Gheorghe Tadici a decis să revină la HC Zalău, echipă pe care a pregătit-o mai bine de trei decenii. Tadici, care a ocupat în ultimii patru ani funcţia de selecţioner al

Antrenorul Gheorghe Tadici a decis să revină la HC Zalău, echipă pe care a pregătit-o mai bine de trei decenii. Tadici, care a ocupat în ultimii patru ani funcţia de selecţioner al naţionalei feminine, este, de ieri, manager general al clubului sălăjean. Antrenor principal al acestei echipe rămâne Sorin Rădulescu.

Tadici va avea ca obiectiv formarea unei noi echipe de top la Zalău. "Estimez că în următorii doi sau trei ani vom reuşi să ridicăm o formaţie competitivă, care să se lupte la vârful Ligii Naţionale", a spus tehnicianul proaspăt numit la Zalău.

Tadici a reuşit în trecut să câştige de două ori titlul naţional cu echipa din Zalău, iar în 1996 a cucerit Cupa Oraşelor, competiţie care nu mai există în prezent. El şi-a părăsit echipa de suflet în 2006, când a acceptat oferta celor de la Oltchim.

Tadici a câştigat cu formaţia din Râmnicu Vâlcea Cupa Cupelor, Supercupa Europei, Liga Naţională, Cupa României şi Supercupa României.

Cea mai mare performanţă a lui Gheorge Tadici, cu echipa naţională de handbal feminin, este locul doi ocupat la Campionatul Mondial din Rusia, din 2005, în vreme ce la fosta sa echipă, Oltchim Râmnicu-Vâlcea, antrenorul a cucerit cinci trofee: titlul în Liga Naţională, Cupa României, Supercupa României, Cupa Cupelor şi Supercupa Europei. De asemenea, Tadici a trecut, în premieră, cu Oltchim, de grupele principale ale Ligii Campionilor, în acest an.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite