Tadici: "Voi conduce naţionala la Beijing"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul susţine că îşi va duce la bun sfârşit contractul cu reprezentativa ţării noastre, scadent la finalul Jocurilor Olimpice Tadici a afirmat că nu va demisiona de la

Selecţionerul susţine că îşi va duce la bun sfârşit contractul cu reprezentativa ţării noastre, scadent la finalul Jocurilor Olimpice

Tadici a afirmat că nu va demisiona de la naţională, dar a admis că nu ştie ce se va întâmpla după Jocurile Olimpice, când îi expiră înţelegerea cu FRH.

Despărţirea de Oltchim pare să-l fi influenţat serios pe selecţionerul Gheorghe Tadici, cu mai puţin de două luni până la debutul Jocurilor Olimpice.

Cu o voce obosită, uşor iritată şi prea puţin volubil, tehnicianul nu este cel mai bun interlocutor, lăsând adeseori impresia că este gata să pună capăt discuţiei în orice moment. Şi totuşi, o întrebare îi trezeşte brusc interesul. "Îmi voi respecta contractul cu federaţia, nu se pune problema să demisionez, aşa că voi merge alături de fete la Jocurile Olimpice. Sunt om de cuvânt, deci voi rămâne până în ultima zi a Olimpiadei", susţine tehnicianul.

Nu pare speriat nici de o posibilă "revoluţie" împotriva sa, care ar putea fi pusă la cale de o parte din jucătoare: "De când subalternii schimbă şeful? Unde s-a mai pomenit aşa ceva? Nu cred că fetele vor să mai <> . Refuz să cred că îşi vor face rău singure acum, când Olimpiada bate la uşă".

Mulţumit de ceea ce a făcut la Oltchim

Tadici nu a ocolit nici subiectul Oltchim. "Anii pe care i-am petrecut la Oltchim au fost cea mai prolifică perioadă atât pentru mine, cât şi pentru club. Dacă cineva are îndoieli, îi transmit că aştept să mi se spună ce antrenori au avut performanţele astea, indiferent de sportul la care s-ar face referire. Am răbdare, sunt dispus să aştept până când voi împlini 85 de ani."

Evident, tehnicianul nu l-a cruţat nici pe Ioan Gavrilescu, preşedintele Oltchimului. "Aud că vorbeşte urât de mine, dar eu îl invit la o discuţie faţă în faţă. Şi, dacă ţine morţiş, poate chiar să sape o groapă, să vedem cine va cădea primul în ea, eu sau el?", susţine fostul antrenor al grupării oltene.

A dat-o în secretomanie

În schimb, Gheorghe Tadici a evitat să dezvăluie viitoarea sa destinaţie. "Acum sunt bine-mersi acasă, la Zalău, dar nu ştiu exact ce voi face pe viitor. Tratez cu mai multe echipe, însă sunt om de cuvânt şi nu voi încălca confidenţialitatea", a spus Tadici, adăugând imediat că "nu se pune problema să semnez cu HC Zalău, U Cluj sau Cetate Deva, aşa cum a apărut în presă".

Proaspătul şomer a negat faptul că mai multe jucătoare de la Oltchim l-ar putea urma la viitoarea sa echipă: "Fiecare va face ceea ce vrea, suntem cu toţii profesionişti, aşa că nu-mi permit să le spun eu fetelor ce trebuie să facă. Din câte ştiu, ele vor rămâne la Râmnicu Vâlcea", a conchis Gheorghe Tadici.

Fanii sunt de partea lui Tadici

Comunicatul oficial de presă publicat pe pagina de internet a CS Oltchim a trezit vii reacţii din partea fanilor campioanei. Mulţi dintre aceştia au postat comentarii în care i-au luat apărarea lui Gheorghe Tadici, dar l-au acuzat în schimb pe preşedintele Ioan Gavrilescu. O parte din aceşti suporteri şi-au propus să se reunească la Sala Sporturilor din Râmnicu Vâlcea pentru a-l susţine pe Tadici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite