ŢSKA Moscova a luat Euroliga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa rusă de baschet masculin ŢSKA Moscova a cucerit, duminică seara, al şaselea titlu continental, câştigând finala Euroligii masculine cu 91-77 în faţa grupării israeliene Maccabi

Echipa rusă de baschet masculin ŢSKA Moscova a cucerit, duminică seara, al şaselea titlu continental, câştigând finala Euroligii masculine cu 91-77 în faţa grupării israeliene Maccabi Tel-Aviv.

Pentru ruşi, aceasta a fost a treia finală consecutivă, ei reuşind să câştige de două ori trofeul, iar de fiecare dată i-au învins pe cei de la Maccabi. În 2007, ŢSKA s-a înclinat în faţa grecilor de la Panathinaikos. "Am întâlnit o echipă Maccabi foarte bună, dar nu ne-am panicat şi am aşteptat liniştiţi greşelile lor. Sunt foarte fericit pentru toată familia ŢSKA, fani şi jucători deopotrivă", a declarat Ettore Mesina, antrenorul echipei moscovite. De partea cealaltă, jucătorii de la Maccabi erau supăraţi. "Am ratat foarte mult, aşa că victoria lor este logică. Nu ne rămâne decât să strângem rândurile iar la anul să pătrundem iar în Final Four", a spus căpitanul Derrick Sharp, cel care nu a reuşit niciun punct.

Trajan Langdon, de la moscoviţi, a fost desemnat MVP-ul finalei, americanul reuşind 21 de puncte şi şapte recuperări. În finala pentru locul trei, Montepaschi Siena a învins pe Tau Ceramica cu 97-93.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite