TENIS DE MASĂ: Un sportiv român, campion al Italiei la individual masculin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul român Mihai Răzvan Bobocică, care activează în Italia, la clubul Sterilgarda, a cucerit, în weekend-ul trecut, titlul de campion naţional al Italiei la tenis de masă în proba individual masculin. Bobocică are dublă cetăţenie, română şi italiană.

Mihai Răzvan Bobocică a câştigat în finală cu scorul de 3-1 împotriva lui Niagol Stoyanov.

"Bobocică, datorită dreptei sale a început să semene cu campionul pe care îl cunoaştem după prestaţia opacă la dublu unde a ieşit pe locul doi. Pentru Bobocică este vorba despre primul titlu italian "adevărat". Acum doi ani a pierdut titlul în faţa lui Valentino Piacentini, dar a fost desemnat campion naţional după ce adversarul său a fost descalificat", scrie în comunicatul publicat pe site-ul Federaţiei Italiene de Tenis de Masă.

Bobocică a ajuns în finala de la dublu alături de coechipierul său Yang Min. Românul a fost premiat pentru performanţele sale de către primarul oraşului Conversano şi de preşedintele Aeronauticii Militare Italiene.

Competiţia a avut loc sâmbătă 13 iunie, în arena Palasangiacomo din Conversano (provincia Bari) şi a reunit 1.200 de sportivi din toată Italia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite