Surprize pentru Piţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> Dacă jucătorii de bază ai tricolorilor au avut prestaţii modeste sau au absentat la echipele lor de club, motivele de bucurie au venit din partea altor fotbalişti . Primul joc şi prima

>> Dacă jucătorii de bază ai tricolorilor au avut prestaţii modeste sau au absentat la echipele lor de club, motivele de bucurie au venit din partea altor fotbalişti .

Primul joc şi prima reuşită pentru Claudiu Niculescu în tricoul lui MSV Duisburg! Chiar dacă formaţia sa a pierdut, Clau-gol pare să-şi fi revenit după ce s-a plafonat la Dinamo, anunţându-se o soluţie cel puţin de rezervă pentru atacantul naţionalei. Un alt stranier evidenţiat după etapa din weekendul trecut este Sorin Paraschiv, jucător intrat într-o con de umbră după transferul în Serie B, la Rimini.

"Gattuso" a marcat primul gol al echipei sale în victoria cu 3-0 asupra lui Ascoli. Românul a fost însă eliminat de pe teren în minutul 68, după ce a primit al doilea cartonaş galben.


Liderul echipei naţionale, Adrian Mutu, nu a jucat în meciul Atalanta - Fiorentina, întrucât a acuzat o accidentare după jocul amical al tricolorilor în Israel.


Considerat la un moment dat principalul "vârf" al naţionalei, Ciprian Marica are un sezon de coşmar la Stuttgart. În ultimul meci, pierdut de echipa sa acasă cu 1-3 în faţa Herthei, tânărul atacant a jucat doar 23 de minute. Şi Daniel Niculae a fost rezervă la Auxerre, el intrând pe teren în minutul 68 al meciului cu Rennes.


Fundaşul dreapta, punctul nevralgic


Selecţionerul Victor Piţurcă are dureri de cap în ceea ce priveşte soluţiile pentru postul de fundaş, acolo unde Cosmin Contra şi George Ogăraru au probleme la echipele de club.


"Guriţă" este doar soluţie de avarie pentru Getafe, el bifând maxim 25-30 de minute pe meci, aşa cum s-a întâmplat şi în meciul contra lui Deportivo La Coruna. Ogăraru, deşi reuşise să se impună ca titular în trupa lui Ajax, a pierdut echipa la începutul acestui an. Parcursul slab al "lăncierilor", cu multe goluri primite, nu l-a determinat pe antrenorul Adrie Koster să-l introducă pe român. La fel s-a întâmplat în partida pierdută ieri de Ajax cu 2-1 pe terenul echipei Roda.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite