Surpriza Pulido

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii Stelei au obţinut semnătura unui fundaş spaniol de la Getafe, dar l-au transferat şi pe polonezul Golanski Managerul sportiv Adrian Ilie a reuşit să aducă în Ghencea doi

Oficialii Stelei au obţinut semnătura unui fundaş spaniol de la Getafe, dar l-au transferat şi pe polonezul Golanski

Managerul sportiv Adrian Ilie a reuşit să aducă în Ghencea doi jucători într-o singură zi, pentru a consolida apărarea şubredă a Stelei. După ce transferul lui Ovidiu Herea a intrat în impas, următoarea ţintă a roş-albaştrilor este un mijlocaş din străinătate.

Steaua si-a consolidat apărarea, compartiment unde roş-albaştrii scârţâiau cel mai tare. Ieri, patronul Gigi Becali a anunţat că la Steaua vor sosi doi jucători străini, un polonez şi un spaniol, fără însă a le dezvălui numele. Este vorba despre fundaşul dreapta Pawel Golanski şi fundaşul central Ruben Pulido.

În cazul polonezului Golanski, în vârstă de 24 de ani, s-au purtat tratative în ultimele trei săptămâni, salariul pe care îl va avea în Ghencea fiind în jurul sumei de 130.000 de euro. Surpriza de ieri s-a numit Ruben Pulido. Fundaşul central al lui Getafe a acceptat să vină la Steaua în urma recomandărilor lui Gică Craioveanu şi Cosmin Contra.

"Eu l-am recomandat pe Pulido la Steaua. Este un fundaş central de mare valoare, posedă o tehnică bună şi are un joc aerian excelent. În plus, este liber de contract", a precizat Contra. Pregătit pentru Liga Campionilor Pulido, în vârstă de 28 de ani, a mai fost ofertat şi de Hertha Berlin şi Derby County, dar a ales Steaua pentru a juca în Liga Campionilor.

"Am stabilit toate detaliile şi duminică urmează să vin la Bucureşti pentru a semna un contract pe trei ani. Steaua este o echipă foarte bună, dintr-un oraş frumos. Are ca obiectiv accederea în grupele Ligii Campionilor, iar acest lucru înseamnă foarte mult pentru mine.

Are foarte mulţi suporteri şi este o echipă foarte bine susţinută financiar. Toate aceste date le am de la Gică şi de la Contra", a declarat pentru NewsIn Pulido, primul spaniol care joacă în Liga I. Fundaşul, care măsoară 1,89 metri, evoluează din 2004 la Getafe şi a mai jucat la Rayo Vallencano şi la echipele inferioare ale lui Real Madrid.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite