Surorile Williams, ce revenire!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serena şi Venus Williams transformă finala de la Wimbledon pentru a treia oară într-o afacere de familie. După ce ambele au trecut pe rând prin perioade dificile, pe iarba londoneză

Serena şi Venus Williams transformă finala de la Wimbledon pentru a treia oară într-o afacere de familie. După ce ambele au trecut pe rând prin perioade dificile, pe iarba londoneză surorile au mărşăluit în aceeaşi cadenţă spre finală fără să cedeze vreun set.

Ba mai mult, au câştigat în semifinale cu un scor aproape identic. Serena a trecut de Elena Dementieva (Rusia) 6-1, 7-6 (3) în timp ce Venus a învins-o pe chinezoaica Jie Zheng cu 6-2, 7-6 (5). Finala de astăzi va fi transmisă în direct de Sport.ro, de la ora 16.00.

Federer, la a şasea finală londoneză

Elveţianul Roger Federer este primul finalist la Wimbledon după victoria în trei seturi 6-3, 7-6 (3), 6-4 asupra rusului Marat Safin. Federer nu i-a făcut prietenului său nicio concesie, permiţându-şi pe final chiar şi câteva giumbuşlucuri care se văd atât de rar la această maşină de tenis elveţiană. Cea de-a doua semifinală, Rafael Nadal-Rainer Schuettler, s-a terminat după închiderea ediţiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite