Suporterii s-au săturat de Olăroiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

numele fostului antrenor, Oleg Protasov.Remiza albă dintre Steaua şi FC Argeş a reprezentat cel de-al treilea meci în care roş-albaştrii nu sunt în stare să marcheze. Mai mult, jocul sub orice

numele fostului antrenor, Oleg Protasov.
Remiza albă dintre Steaua şi FC Argeş a reprezentat cel de-al treilea meci în care roş-albaştrii nu sunt în stare să marcheze. Mai mult, jocul sub orice critică al campioanei i-a scos din minţi pe cei aproximativ 2.500 de fani care au înfruntat vremea câinoasă. Elevii lui Oli au mai arătat o mostră de ineficacitate în faţa unei formaţii piteştene venite doar să se apere. Mai întâi, fanii i-au luat în colimator, rând pe rând, pe jucători, singurul scăpat de ironiile tribunei fiind portarul Carlos, desemnat de suporteri "cel mai bun pasator din echipă". La final, supăraţi că echipa nu este în stare să înscrie nici măcar un gol, fanii au cerut demisia lui Cosmin Olăroiu, după care galeria a scandat în repetate rânduri: "Nu vă pasă de noi!". Chiar dacă jucătorii au mers, la final, să salute galeria, fanii le-au strigat jucătorilor: "Steaua, mulţumim, noi la meci nu mai venim!". Mai mult, fanii au mers la vestiare, unde i-au cerut explicaţii lui Cosmin Olăroiu strigând: "Oli te-ntrebăm, când mai dăm şi noi un gol?". "Suporterii creează o presiune inutilă asupra jucătorilor. Echipa este la egalitate de puncte cu primul loc şi în Cupa UEFA. Credeţi că este cineva care nu vrea să câştige?", a fost reacţia lui Oli care a refuzat să vorbească cu suporterii furioşi. De altfel, tehnicianul stelist nici nu s-a declarat dezamăgit de jocul sub orice critică al echipei. "Nu m-a dezamăgit nimic. Jucătorii au încercat totul în condiţiile astea. Să joci tot timpul cu 10 oameni în faţă nu este uşor. Eu sunt cu ghinionul, sunt ghinionist de felul meu, nu avem şansă. Nu avem ce scuze să găsim", a declarat tehnicianul stelist.

Zenga a fost la meci
Fostul tehnician al Stelei, Walter Zenga, a apărut la tribuna oficială, alături de soţia sa Raluca, la începutul reprizei secunde. Italianul a asistat la neputinţa roş-albaştrilor încadrat de managerul general Mihai Stoica şi de preşedintele Marius Lăcătuş. Finalul partidei i-a găsit pe cei doi oficiali ai Stelei în picioare, consternaţi de jocul sub orice critică al roş-albaştrilor. De altfel, finanţatorul echipei, Gigi Becali, nici nu a mai aşteptat finalul partidei, plecând la pauză. Dat afară de la Steaua într-un moment asemănător, Walter Zenga s-a declarat totuşi optimist în legătură cu viitorul lui Oli. "Echipa a jucat bine în repriza a doua şi merita să dea gol. Steaua are şanse foarte mari de calificare în UEFA. Returul începe de la 0-0 şi spaniolii trebuie să fie atenţi. Oli ştie datoria de antrenor, ştie ce să facă. Mi-e dor de Steaua, am fost ca acasă la această echipă, dar acum este aici un prieten de-al meu şi aş fi foarte bucuros dacă va câştiga cu Steaua tot ce se poate", a precizat tehnicianul italian.
Betis este "în corzi"
Adversara Stelei în optimile Cupei UEFA, Betis Sevilla, îşi continuă evoluţiile slabe din Primera Division, ajungând pe o poziţie retrogradabilă. Ultima "ispravă" a andaluzilor a fost un egal, 1-1, pe propriul teren în faţa codaşei Malaga. După acest nou insucces, meciul de joi cu Steaua a devenit o prioritate pentru andaluzi. "Urmează o partidă importantă, cu Steaua, şi trebuie să ne calificăm în sferturi. Echipa suferă din cauza numeroaselor indisponibilităţi, din cauza alternanţei meciurilor din campionat şi cupe europene, dar nu vom renunţa la nimic", a spus tehnicianul spaniol.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite