Suporterii "câinilor" fac spume la gură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

şi Turcia. În cele din urmă, a revenit în Bucureşti pentru că dorea să fie mai aproape de familie. A fost privit cu scepticism. Nimeni nu se mai gândea că poate evolua cu succes la o

şi Turcia. În cele din urmă, a revenit în Bucureşti pentru că dorea să fie mai aproape de familie. A fost privit cu scepticism. Nimeni nu se mai gândea că poate evolua cu succes la o formaţie ce îşi propusese titlul şi Cupa. Dar Viorel Moldovan nu a dezarmat şi a reuşit, miercuri seară, cel mai bun meci al său de la venirea în România. A marcat de două ori, în minutele 28 şi 57, şi i-a pasat magistral lui Burdujan la faza în care atacantul a fost faultat de Gaev şi s-a dictat penalti, transformat de Niculae. La final, "Moldo-but" a dedicat victoria suporterilor, care au suferit după acea eliminare din Cupa UEFA. "Este greu de digerat acea eliminare când ştii că eşti la un pas de semifinale, mai ales pentru mine, care am 34 de ani şi nu ştiu când mă mai întâlnesc cu o asemenea performanţă. Mă bucur foarte mult pentru aceste trei puncte obţinute în faţa liderului, Dinamo. Este o victorie categorică", a spus Moldovan. În ciuda victoriei, Răzvan Lucescu a declarat că rapidiştii nu-şi pun mari speranţe în câştigarea titlului. "Este o victorie absolut meritată şi un 3-0 important în faţa lui Dinamo. Prin acest rezultat suntem în avantaj faţă de Dinamo în meciurile directe. Nu ne facem mari speranţe la titlu. Credem în şansele noastre şi vom încerca să strângem puncte, iar la sfârşit vom vedea ce se va întâmpla", a spus Lucescu Jr., care a fost contrazis de către George Copos. "Pot să spun că am intrat în lupta pentru titlu după acest rezultat. Să câştigi cu 3-0 împotriva lui Dinamo înseamnă foarte mult. Eu îl felicit pe Răzvan Lucescu pentru că a zis să-l iau pe Moldovan, şi l-am luat", a comentat Copos.

Dinamo este în groapă
Ultimele rezultate înregistrate de dinamovişti demonstrează faptul că aceştia se află în criză. Două victorii obţinute în prelungiri, cu Farul şi FCM Bacău, două rezultate de egalitate, cu Poli Iaşi şi Steaua, şi o înfrângere, acasă, cu Oţelul, urmate acum de umilinţa din Giuleşti sunt ultimele performanţe reuşite de Niculescu &Co. În aceste condiţii, oficialii "alb-roşiilor" nu se mai gândesc la titlu. "Mai sunt câteva etape, dar rezultatele din tur se pare că nu ne mai plasează cu prima şansă la titlu. Rapid a fost peste noi ca travaliu şi efort", a comentat, sec, Nicoale Badea. De aceeaşi părere a fost şi Vasile Turcu, unul dintre acţionarii din ştefan cel Mare. "Din păcate, am pierdut iar la scor. Nici nu mai ştiu a câta umilinţă este. Nu suntem în formă, nu jucăm nimic. Chiar dacă mai sunt şanse, campionatul ăsta este compromis. Nu ne rămâne decât să salvăm ce mai este de salvat", a declarat Turcu, care a adăugat că, din vară, va încerca să-l aducă înapoi pe Ioan Becali.

Florin Marin nu a demisionat
Deşi înaintea partidei cu Rapid s-a tot vorbit de faptul că Florin Marin îşi va prezenta demisia după meciul cu giuleştenii, tehnicianul a infirmat această variantă. "Sunt simple speculaţii şi insinuări. Eu am contract cu Dinamo până la sfârşitul campionatului şi sunt hotărât să-l respect", a spus "Flocea", care a recunoscut că, miercuri seară, a primit o adevărată lecţie de fotbal.

"Ale, ale vă rupem picioarele"
La scorul de 3-0 pentru giuleşteni, galeria dinamoviştilor a început să scandeze împotriva echipei, folosind un limbaj violent. "Ale, ale vă rupem picioarele", "Jucători nenorociţi, o să fiţi măcelăriţi" sau "Nu meritaţi tricoul roşu să-l purtaţi". După ce au terminat cu jucătorii, fanii i-au luat în vizor şi pe conducători. "Să vină Bodu, şi să vă ia, să vă ducă în Siberia", "La puşcărie, cu toţii la puşcărie" şi "Conducere de c---t, pe Dinamo ai îngropat", au fost scandările favorite ale galeriei dinamoviste.

Contractele fotbaliştilor trebuie prelungite
Cluburile din Divizia A trebuie să prelungească înţelegerile jucătorilor, ale căror contracte expiră la 20 mai, cu 18 zile, pentru a-i putea folosi în ultimele două etape, amânate din cauza turneului în SUA al echipei naţionale. Mai multor antrenori şi jucători ce activează în prima divizie le expirau contractele la sfârşitul lunii mai, cea mai grea situaţie fiind la Dinamo, care are şase fotbalişti în această situaţie, plus tehnicianul Florin Marin. "Liga nu poate face nimic. Nu e parte contractuală şi nu poate da nicio derogare pentru ca aceşti jucători sau antrenori să joace în ultimele etape. Aşa că, fiecare club să facă un amendament la contractele fotbaliştilor, să le prelungească până la 7 iunie", a precizat secretarul general al LPF, Valentin Alexandru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite