Supercupa de Chiajna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima ediţie a unei astfel de confruntări în handbalul feminin românesc, între Oltchim şi Rulmentul, se va derula într-o sală de sport dintr-o comună limitrofă Bucureştiului. Oltchim

Prima ediţie a unei astfel de confruntări în handbalul feminin românesc, între Oltchim şi Rulmentul, se va derula într-o sală de sport dintr-o comună limitrofă Bucureştiului.

Oltchim Râmnicu Vâlcea şi Rulmentul Braşov se vor înfrunta în această seară, în direct pe Sport.ro (ora 19,00), într-o competiţie înfiinţată în acest sezon de Federaţia Română de Handbal şi care pune la bătaie un premiu de 10.000 de euro pentru câştigătoarea trofeului.

Confruntarea se anunţă una de cinci stele, între o echipă a Oltchimului care a câştigat tot anul trecut, campionat, cupă şi cupa cupelor, şi o formaţie braşoveană care s-a întărit serios în intersezon. Partida se va desfăşura însă în sala din comuna Chiajna, situată în apropierea Bucureştiului. Sala de 800 de locuri, dată în folosinţă la finele anului trecut, îndeplineşte toate condiţiile pentru a putea organiza o astfel de confruntare.

De altfel, handbaliştii de la Steaua au ales ca această locaţie să le fie gazdă în perspectiva sezonului 2007-2008 şi urmează să primească acceptul federaţiei europene pentru a putea juca aici şi în competiţiile intercluburi, de pe bătrânul continent. "Sala este la standardele internaţionale. Avem tot, până şi camere de supraveghere în colţuri, de unde putem urmări orice mişcare a spectatorilor. Până la anul vom avea gata şi un hotel cu 70 de camere, în care vom putea găzdui echipele care vin să joace aici", ne-a spus primarul comunei Chiajna, Mircea Minea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite