Super-amicale sau meciuri second-hand?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedetele lui Lyon şi AS Roma au şanse mici să vină la Bucureşti, unde vor întâlni în meciuri de prezentare pe Rapid şi, respectiv, Steaua Milan Baros, Karim Benzema şi Francesco Totti

Vedetele lui Lyon şi AS Roma au şanse mici să vină la Bucureşti, unde vor întâlni în meciuri de prezentare pe Rapid şi, respectiv, Steaua

Milan Baros, Karim Benzema şi Francesco Totti sunt marile vedete care ar putea lipsi de la întâlnirea cu românii.

Anunţate cu surle şi trâmbiţe, meciurile de prezentare ale Rapidului şi ale Stelei s-ar putea transforma în mari dezamăgiri. Motivul? Sunt şanse mari ca vedetele celor de la Roma şi Lyon să fie lăsate acasă. De exemplu, francezii au avut nu mai puţin de nouă jucători la loturile naţionale ce au evoluat la Euro, iar internaţionalii s-au întors la antrenamente de numai câteva zile. Tocmai din acest motiv, Milan Baros sau Karim Benzema se pregătesc separat de restul lotului. Aceştia au efectuat ieri mai mult serii de abdomene, după care au dat ture de teren.

Joacă pentru "Trofeul Dan Coe"

În schimb, jucătorii care nu au fost la Euro au avut parte chiar şi de un joc-şcoală. Francezii vor sosi în România mâine, în jurul prânzului, şi vor pleca imediat după încheierea jocului. Partida amicală dintre Rapid şi Lyon este programată mâine-seară, de la ora 20.45, pe stadionul Giuleşti, şi va fi transmisă în direct de postul Antena 1.

Cel mai ieftin bilet la jocul cu Lyon costă 10 RON, la peluză, iar cel mai scump ajunge la valoarea de 75 RON, la tribuna oficială. În altă ordine de idei, FC Rapid a instituit cu ocazia împlinirii a 85 de ani de la înfiinţarea clubului un trofeu care poartă numele fostului jucător Dan Coe. Acesta va fi acordat, în premieră, câştigătoarei dintre Rapid şi Lyon.

Roma vine fără Totti

În aceeaşi situaţie nefericită s-ar putea găsi şi Steaua. Vedeta romanilor, Francesco Totti, s-a accidentat, astfel că sunt sunt şanse mici să mai ajungă în Ghencea, pentru amicalul Stelei cu Roma, programat pe 26 iulie. Tocmai din acest motiv este posibil ca antrenorul Spaletti să-şi menajeze mai multe vedete.

Steliştii nu-şi fac totuşi probleme din acest motiv şi spun că au un contract-beton. "Există o clauză prin care Roma este obligată să vină cu vedetele. Aşa că nu se poate să nu vină Totti", ne-a spus Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei.

Dică, la meciul Progresului

Formaţia de ligă secundă Progresul Bucureşti îşi va prezenta lotul pentru sezonul 2008/2009 într-un meci de verificare în compania echipei Catania Calcio, unde este legitimat Nicolae Dică. Partida se va disputa duminică, 10 august, iar înainte va avea loc o festivitate de prezentare a lotului de jucători pe care antrenorul Marius Şumudică îl va avea la dispoziţie pentru noul sezon.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite