Şunda va antrena în Serie B pe Triestina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul tehnician al Ceahlăului va semna azi un contract cu Triestina şi va deveni al doilea antrenor român care va activa în campionatul italian, după Mircea Lucescu. Cel care a pus la cale

Fostul tehnician al Ceahlăului va semna azi un contract cu Triestina şi va deveni al doilea antrenor român care va activa în campionatul italian, după Mircea Lucescu. Cel care a pus la cale această tranzacţie este impresarul Marin Mitran, acesta ocupând şi funcţia de manager general al clubului FC Săcele.

Şunda va ajunge diseară la Roma, iar mâine va semna contractul valabil pe doi ani, pentru care va fi remunerat cu 300.000 de euro pe sezon. Vestea l-a surprins extrem de plăcut pe Aurel Şunda, tehnician care în sezonul trecut a antrenat Ceahlăul Piatra Neamţ.

"Nu am semnat încă pentru că mai sunt însă câteva detalii de stabilit. Triestina a terminat campionatul trecut pe locul 17", ne-a spus Şunda ieri. Antrenorul care s-a remarcat prin rezultate bune pe vremea în care antrena Apulum Alba Iulia este mândru că după Mircea Lucescu este al doilea român care va lucra în campionatul italian.

"Este o provocare pentru mine, mai ales că în Serie B sunt cam opt echipe care au mai jucat şi în prima ligă. Consider că în campionatul românesc am demonstrat ce pot, ce-i drept acolo unde am avut loc", s-a destăinuit antrenorul, după care a şi detaliat:

"La Steaua, Dinamo sau Rapid nu am avut niciodată acces, deşi poate aş fi meritat o şansă. Îmi doresc să demonstrez în Italia ce pot şi, poate cine ştie, într-o zi voi reveni şi în campionatul nostru". Şunda îi va avea ca adversari pe Paraschiv (Rimini) şi Pătraşcu (Piacenza).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite