Suedia - admisă peste termen la organizarea CM de handbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat în vizită în România, pentru a vedea condiţiile pe care ţara noastră le oferă în perspectiva organizării Campionatelor Mondiale masculine din anul 2009, preşedintele Federaţiei

Aflat în vizită în România, pentru a vedea condiţiile pe care ţara noastră le oferă în perspectiva organizării Campionatelor Mondiale masculine din anul 2009, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Handbal, Hassan Moustafa, a declarat că în cursa pentru obţinerea învestiturii forului pe care îl conduce a intrat şi Suedia.
"Este adevărat că Suedia şi-a depus candidatura după termenul-limită şi urmează să avem discuţii pe această temă şi să comunicăm o decizie după întrunirea Consiliului de Administraţie din luna august. În proporţie de 70-80 la sută, Suedia nu va intra în calcule pentru organizarea CM, deoarece a depăşit termenul-limită", a spus Moustafa. Pentru găzduirea acestei competiţii, în afară de România mai candidează Croaţia, Cehia şi Grecia. Preşedintele IHF a avut un program foarte încărcat pe perioada celor trei zile în care s-a aflat în ţara noastră. El a vizitat Centrul de Excelenţă de la Sighişoara, a văzut finala Cupei României, dintre HCM Constanţa şi Dinamo, s-a întâlnit cu primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, din partea căruia a primit cheia municipiului Bucureşti, şi l-a vizitat la Spitalul Elias pe preşedintele Traian Băsescu, cu care a avut o convorbire de 15 minute. "Anul trecut, la finala Campionatului Mondial feminin din Rusia, am avut marea onoare de a-l cunoaşte pe preşedintele Traian Băsescu. Sunt bucuros că acesta a fost handbalist în tinereţe. Vă urez noroc pentru august, când va fi aleasă gazda Campionatului Mondial. România are şanse, la fel ca şi celelalte candidate", a declarat Hassan Moustafa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite