"În Suedia vom obţine calificarea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Walter Zenga atenţionează că adversarii de la Elfsborg nu trebuie trataţi superior. Lobonţ, refăcut, va fi titular. În prima garnitură a "câinilor" vor reveni şi Pulhac, dar şi Lucian

Walter Zenga atenţionează că adversarii de la Elfsborg nu trebuie trataţi superior.

Lobonţ, refăcut, va fi titular. În prima garnitură a "câinilor" vor reveni şi Pulhac, dar şi Lucian Goian. În schimb, Bratu nu a fost reţinut în lot.

Walter Zenga a ajuns ieri la întâlnirea cu jurnaliştii mai devreme cu două minute decât era prevăzut iniţial. Îmbrăcat în trening şi având o şapcă pe cap, cu iniţialele sale inscripţionate pe ea, tehnicianul a aşteptat cuminte pe scaun sosirea tuturor reprezentanţilor mass-media. După care a prefaţat meciul cu suedezii.

"Meciul cu Elfsborg este unul care ne poate duce în grupele Cupei UEFA, deci este foarte important. Nu este deloc un adversar uşor însă. Are mai mulţi fotbalişti buni, precum atacantul Svensson sau mijlocaşul Ishizaki. În plus, în retur vom mai avea o problemă, pentru că vom evolua pe un teren sintetic", a spus italianul. Acesta este convins că Dinamo va obţine calificarea în retur: "Acum vom juca abia prima repriză. Peste două săptămâni va fi un retur dificil. Ne vom califica acolo, nu aici".

"Oricum, vom pierde ceva"

Chestionat dacă jucătorii au depăşit "momentl Lazio", Zenga a replicat: "Nu e o dramă că echipa nu s-a calificat în Ligă. În fotbal se joacă mereu din trei în trei zile, aşa că fotbaliştii au trecut şi peste asta. La Iaşi am câştigat doar un meci, nu un sezon.

Trebuie să confirmăm. Iar celor care îmi tot amintesc de sezonul trecut le spun doar că şi eu am câştigat două Cupa UEFA şi am participat la două mondiale, ca jucător. Doar persoanele fără voinţă fac astfel de afirmaţii. Ideea este că, indiferent de rezultat, noi vom pierde ceva. Dacă ne calificăm, va fi ceva normal, dacă nu, va fi scandal", a conchis Zenga, care a mai spus că nu are niciun obiectiv în cupele europene.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite