Suedezii au venit sa bata in Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar daca au inregistrat numai infrangeri in grupa si au pierdut orice sansa de calificare, suedezii de la Halmstad au declarat ca au venit la Bucuresti ca sa invinga. "Noi nu suntem aici in

Chiar daca au inregistrat numai infrangeri in grupa si au pierdut orice sansa de calificare, suedezii de la Halmstad au declarat ca au venit la Bucuresti ca sa invinga. "Noi nu suntem aici in vacanta, am venit sa castigam. Sunt sigur ca va fi un meci greu. Pentru noi este un joc important, avand in vedere ca este ultimul din grupa", a avertizat fundasul Tommy Jonsson. Suedezii au venit in Ghencea fara doi dintre cei mai buni atacanti ai echipei. Islandezul Gunnar Thordvaldsson, cel mai bun marcator in campionat, este accidentat, in timp ce ghanezul Yaw Preko nu a fost inclus in lot, deoarece nu s-a inteles cu oficialii clubului pentru prelungirea contractului. Inaintea meciului de astazi, ros-albastrii nu stiu daca pot conta pe capitanul Mirel Radoi. Fotbalistul a jucat la Petrosani cu o infectie la picior, afectiune care s-a agravat in timpul partidei, astfel ca Radoi este incert pentru meciul cu suedezii.
Protasov invoca probleme familiale
Luni dupa-amiaza, finantatorul Stelei, Gigi Becali, a purtat o discutie cu tehnicianul Oleg Protasov. Chiar si dupa aceasta intrevedere, oficialii din Ghencea nu au declarat ca ruptura cu Protasov este definitiva. Ucraineanul insa este decis sa plece invocand ca vrea sa fie mai aproape de familie si de mama sa care este bolnava. Suedezii de la Halmstad spera sa profite de tensiunile existente in sanul Stelei. "Nu stiam ca pleaca Protasov. Daca au probleme, cu atat mai bine pentru noi".
Stelistii asteapta un egal in Sampdoria - Hertha
In celalalt meci al grupei, italienii de la Sampdoria intalnesc, pe propriul teren, pe Hertha Berlin. Avand in vedere ca in grupa patru echipe se afla la egalitate de puncte, pentru Steaua ar fi folositor un rezultat de egalitate. Astfel, in cazul unei victorii in fata lui Halmstad, ros-albastrii ar obtine matematic calificarea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite