Succese româneşti în Cupa Mondială la judo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Desfăşurată în perioada Paştelui catolic, fapt ce a determinat o participare mai redusă a ţărilor din vestul Europei, concursul de Cupă Mondială la judo, care a avut loc la Bucureşti, a

Desfăşurată în perioada Paştelui catolic, fapt ce a determinat o participare mai redusă a ţărilor din vestul Europei, concursul de Cupă Mondială la judo, care a avut loc la Bucureşti, a fost dominat de sportivele din România. Acestea s-au clasat pe primul loc în ierarhia pe naţiuni, cu 12 medalii, dintre care trei de aur, poziţiile următoare fiind ocupate de Cehia şi de Rusia.
În ultima zi, Alina Lotoroşanu a terminat învingătoare la categoria +78 kg, ea învingând-o în finală pe Anna Balaşova (Rusia). La 70 kg, Alina Croitoru a urcat pe treapta a doua a podiumului, iar Mihaela Andrioaie a ocupat locul trei, în timp ce, la 78 kg, Ana Maria Marcu a cucerit medalia de bronz. În prima zi a competiţiei, sportivele din ţara noastră cuceriseră opt medalii, dintre care două de aur, prin Alina Dumitru (48 kg) şi Ioana Dinea Aluaş (52 kg)

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite