Studenţii, trimişi la matineu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

şedinţei, patronul "studenţilor" a ieşit foarte nervos şi a atacat dur federaţia. "Am arătat că retragerea licenţei este ilegală şi nu are cum să fie retrasă. Tot ce s-a făcut este

şedinţei, patronul "studenţilor" a ieşit foarte nervos şi a atacat dur federaţia. "Am arătat că retragerea licenţei este ilegală şi nu are cum să fie retrasă. Tot ce s-a făcut este abuziv. Ei ce visează noaptea vor să facă ziua. Viorel Duru chiar mi-a spus că suntem o victimă colaterală", a declarat bossul din Regie. "Sportul primise licenţa pe 31 mai cu condiţia să depună două dovezi asupra sumelor neachitate la bugetul statului şi că se află în litigiu cu statul pentru sumele respective. Clubul nu a respectat aceste condiţii. Am încercat să-l conving că nu mai poate continua fără să-şi plătească datoriile, dar el a spus că nu ne interesează pe noi, federaţia, datoriile lui", a precizat Viorel Duru. "Cei de la Sportul au fost cu rea-credinţă, pentru că nu au făcut niciun pas pentru a nu se ajunge aici. Această decizie nu poate fi atacată, este definitivă şi obligatorie. Faptul că unii îşi plătesc datoriile, şi alţii nu, influenţează competiţia", a adăugat şi directorul coordonator al sistemului naţional de licenţiere, Florin Prunea. "Au tot spus că dacă începeam să plătim din datorii nu mai aveam probleme. Au călcat în picioare regulamentele. Nu există nicăieri exprimarea dacă ai început să plăteşti, ci e vorba numai dacă ai datorii sau nu", a mai spus Vasile şiman, care aşteaptă acum decizia Comitetului Executiv al LPF, care trebuie să spună, pe baza deciziei FRF, dacă Sportul va mai juca sau nu în Liga I.

Pandurii sunt avantajaţi
Dacă Sportul nu va fi înscrisă în Liga I, atunci locul echipei din Regie va fi luat de Pandurii Tg. Jiu, formaţie patronată de minerii lui Marin Condescu. "Mă pregătisem de a doua ligă, dar dacă eu voi refuza să joc urmează cel care a fost sub mine", ne-a spus Condescu. "Nu ştiu de ce a început acum toată lumea să-i plângă de milă Sportului, să spună că are o echipă frumoasă etc. Trebuie început de undeva. Uitaţi-vă ce a păţit Juventus. şi ei aveau echipă frumoasă, câştigaseră campionatul, şi nu au fost deloc menajaţi. Când s-au acordat licenţele, toată lumea trebuia să aibă achitate datoriile pe 2005. Dar la noi au mai fost păsuite. Din păcate, Sportul nici după ce a fost păsuită nu a reacţionat", ne-a declarat liderul minerilor. "Oricum, deocamdată nu am primit nimic oficial", a conchis Condescu. Conform unor surse din cadrul FRF, neacordarea licenţei Sportului are la bază dorinţa de răzbunare a lui Mircea Sandu, care nu a uitat că Vasile şiman l-a susţinut pe Gheorghe Popescu la ultimele alegeri. Totodată, Naşu va folosi situaţia pentru a-şi răsplăti susţinătorii din campanie, beneficiarul pierderii licenţei de către Sportul, Marin Condescu, aducându-i la alegeri aproximativ 50 de voturi, de la echipele aflate sub influenţa sindicatului minerilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite