Străinii fac legea în Giuleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii români ai Rapidului recunosc că forţa echipei este dată de fotbaliştii transferaţi "de afară" în această vară Echipa antrenată de portughezul Jose Peseiro a învins lejer

Jucătorii români ai Rapidului recunosc că forţa echipei este dată de fotbaliştii transferaţi "de afară" în această vară

Echipa antrenată de portughezul Jose Peseiro a învins lejer pe terenul Farului (2-0), prin golurile reuşite de atacantul brazilian Juliano Spadacio.

După un prim sentiment de frustrare în faţa invaziei jucătorilor străini în Giuleşti, fotbaliştii români ai Rapidului au recunoscut importanţa nou-veniţilor în angrenajul echipei.

Giuleştenii au marcat cinci goluri în primele două partide ale sezonului, toate fiind înscrise de jucători străini. Evoluţia de la Constanţa a brazilianului Spadacio, golgheterul echipei cu trei reuşite în două jocuri, i-a încântat pe coechipierii români.

"La Rapid străinii sunt cheia succesului. Anul acesta vom vorbi mai puţin, vrem să arătăm în teren că merităm să câştigăm campionatul", a declarat Costin Lazăr, completat şi de căpitanul Vasile Maftei: "Au venit jucători de valoare vara aceasta şi ei fac diferenţa faţă de Rapidul din sezonul trecut".

Plănuiesc şi alte transferuri

Acţionarul rapidist George Copos a fost mulţumit de jocul echipei, dar aşteaptă să-i vadă la treabă şi pe Djalovici şi Claudio Pitbull, care nu au debutat încă în tricoul vişiniu.

"O echipă se formează în timp. Important este că jucătorii au plăcerea de a juca fotbal", a comentat Copos. Chiar dacă Rapidul merge ceas, directorul general adjunct, Grigore Sichitiu, a anunţat că este posibil să mai vină jucători.

"Vor mai fi surprize în cadrul lotului, mai urmărim jucători, până pe 31 august este posibil să mai facem transferuri. Peseiro are un mare merit în ceea ce joacă Rapid", a spus Sichitiu la Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite