Străini de fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

găsit 11 jucători stelişti prăbuşiţi pe gazon. În tribuna oficială, patronul Gigi Becali izbucnise în lacrimi. "Sunt supărat şi pe Olăroiu, şi pe jucători, şi pe Mihai Stoica, dar ei

găsit 11 jucători stelişti prăbuşiţi pe gazon. În tribuna oficială, patronul Gigi Becali izbucnise în lacrimi. "Sunt supărat şi pe Olăroiu, şi pe jucători, şi pe Mihai Stoica, dar ei rămân familia mea în continuare. Dar nu mai vreau să mă consum aşa de tare, nu am să mai alerg prin străinătate. Dau bani, dar voi sta acasă. De ce trebuie să mă mai amărăsc eu? Stau lângă Steaua, dar nu mai vreau să mă consum", a îngăimat finanţatorul Stelei. Cosmin Olăroiu a fost de părere că steliştii s-au speriat de şansa avută. "În mintea noastră a fost că nu putem primi trei goluri. Ne-am apărat prea aproape de poartă, mijlocaşii au coborât prea mult şi nu am reuşit să creăm presiune la mijlocul terenului. Aşa au putut să lanseze mingi în careul nostru, iar experienţa şi valoarea lor şi-au spus cuvântul", a comentat şi tehnicianul formaţiei din Ghencea. În ciuda eliminării, cei 2.000 de fani stelişti de la peluză au avut totuşi puterea să-şi aplaude favoriţii. Fanii englezi jubilau şi-l luau în primire pe fiecare român care le apărea în cale cu un zâmbet larg pe buze şi cu acelaşi refren: "Bravo Steaua, frumoşi fani, frumoasă echipă, dar Boro a fost fantastică". La o oră după închiderea partidei, autocarul Stelei arăta ca o cameră de priveghi. Toată lumea tăcea şi fiecare evita să privească în ochi pe altul. Cu mâinile la gură sau cu capul în palme, jucătorii şi conducătorii roş-albaştrilor au fost conştienţi că pierduseră din propria vină şansa vieţii lor.

Presa engleză
Daily Telegraph: "Revenirea de ieri seară a fost mai frumoasă decât cea cu Basel. Steaua este de departe mai puternică şi mai ageră decât campionii Elveţiei".
The Sun: "Eroii lui Steve McClaren au pus în scenă un nou mare act de evadare pentru a ajunge în mod dramatic în finala Cupei UEFA".
Daily Mirror: "Maccarone a înscris un gol dramatic şi câştigător, care a dus echipa Middlesbrough în finala Cupei UEFA, după încă o revenire uimitoare".
The Guardian: "A fost o explozie, ieri seară, pe Teesside, însă era unul din cele mai frumoase sunete pe care Middlesbrough şi împrejurimile sale le-au auzit vreodată. S-a întâmplat în minutul 89, când Massimo Maccarone a înscris".

Florin Lovin: "Încă nu realizăm ce am pierdut, probabil după mai multe nopţi nedormite vom vedea ce am pierdut. Suntem supăraţi şi cel mai mult pentru modul în care am pierdut calificarea. Aşa cum este meritul tuturor că am ajuns aici, este vina tuturor pentru ratarea calificării".
Carlos Fernandes: "Am făcut imposibilul, am marcat două goluri acasă la Boro, iar în repriza a doua am căzut. Nu am cuvinte. Doare mult să pierzi într-un asemenea mod".
George Ogăraru: "Ne pare rău pentru cei de acasă. Nu meritau aşa ceva. Noi meritam, pentru că nu am făcut ce trebuia, ei nu au nicio vină, au suferit mai mult ca noi. Greşeala noastră este că ne-am crezut calificaţi".
George Boateng: "Lumea din România nu trebuie să fie supărată pe Steaua şi trebuie să fie conştientă că echipa a jucat fotbal. Sper ca în viitor o echipă românească să aibă mai multă şansă".
Jimmy Floyd Hasselbaink: "Se pare că Steaua nu este obişnuită cu stilul englezesc, noi nu renunţăm niciodată, luptăm până la capăt. Probabil la 2-0 s-au crezut calificaţi".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite