Stoicikov redeschide "Dosarul mămălicko"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul Bulgariei, Hristo Stoicikov, a declarat că şansele României de a se califica la Euro 2008 sunt "egale cu zero". Acesta s-a arătat deranjat de prezenţa jurnaliştilor români la

Selecţionerul Bulgariei, Hristo Stoicikov, a declarat că şansele României de a se califica la Euro 2008 sunt "egale cu zero". Acesta s-a arătat deranjat de prezenţa jurnaliştilor români la conferinţa de presă pe care a susţinut-o după amicalul câştigat marţi de echipa sa, în faţa Letoniei, scor 2-0, în turneul din Cipru.

Hristo Stoicikov a devenit alergic la ziariştii români. Selecţionerul bulgar a fost iritat de faptul că doi jurnalişti din România au participat la conferinţa de presă de după victoria de marţi cu Letonia. Iniţial, fostul atacant al Barcelonei nu a vrut să răspundă întrebărilor reporterilor români, însă a revenit, rezumându-se la a declara că naţionala lui Piţurcă nu are nicio şansă la calificarea la Euro 2008, dintr-o grupă din care face parte şi Bulgaria. În final, Stoicikov i-a ironizat pe cei doi, declarând că el nu mănâncă "mămăligă". Bulgarul a mai avut asemenea conflicte înainte şi după meciul pe care naţionala sa l-a terminat la egalitate, vara trecută, cu România, 2-2, la Constanţa.

Milen Dimitrov, redactor la cotidianul bulgar "Telegraph", susţine că nu doar românii au parte de un asemenea tratament din partea lui Stoicikov. "Era foarte agresiv şi când era jucător. Nu ar trebui să vă faceţi griji, pentru că la fel se poartă şi cu noi, ziariştii bulgari. Pe voi nu vă suportă din cauza campaniei agresive de dinaintea meciului direct de la Constanţa. Problema e că atitudinea lui deranjează şi jucătorii. Gurile rele susţin că aceştia, în frunte cu Dimitar Berbatov, s-au unit împotriva lui. Cert e că Stilian Petrov s-a retras de la naţională şi că Stoicikov e certat cu managerul lui Berbatov, Emil Danchev", ne-a explicat Dimitrov.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite