Stoicikov, noul antrenor al Celtei Vigo!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul roman al echipei de fotbal Celta Vigo, Gabriel Tamaş, s-a ales cu un antrenor de coşmar. Conform televiziunii catalane TV3, citată de cotidianul "Sport", temperamentalul Hristo

Fundaşul roman al echipei de fotbal Celta Vigo, Gabriel Tamaş, s-a ales cu un antrenor de coşmar. Conform televiziunii catalane TV3, citată de cotidianul "Sport", temperamentalul Hristo Stoicikov a renunţat la postul de selecţioner al Bulgariei şi a fost numit antrenor al echipei din Vigo. "Deşi toată lumea se aştepta ca Sergio Kresici să fie înlocuitorul lui Vasquez, Stoicikov este alesul. Bulgarul va merge astăzi (n.r. - ieri) la Vigo pentru a fi prezentat", susţine Sport. "Din câte am auzit, Stoicikov a semnat cu Celta. Sigur o să aflu mâine, când merg la antrenament. Nu pot spune nimic despre el în acest moment, sper să mă înţelegeţi", ne-a declarat fundaşul Celtei, Gabriel Tamaş.

Aflată pe locul 18 în Primera Division, Celta s-a despărţit de antrenorul Fernando Vasquez după înfrângerea de duminică, 2-4 cu Recreativo Huelva. Instalat la naţionala Bulgariei în 2004, Hristo Stoicikov se află în conflict cu şefii federaţiei de la Sofia şi cu o parte din jucători. Fostul Balon de Aur chiar ameninţase cu demisia după remiza cu Albania, scor 0-0. În acest moment, Bulgaria ocupă locul trei în grupa G a preliminariilor pentru Euro 2008, la 2 puncte în urma României şi 5 în urma Olandei, care are un meci în plus. Presa de la sud de Dunăre a scris săptămâna trecută că Stoicikov ar putea fi înlocuit la cârma naţionalei Bulgariei cu fostul antrenor al lui Bayern Munchen, Felix Magath.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite