Stoichiţă a început să ţipe la jucători şi să-i ameninţe - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre noua strategie a lui Stoichiţă, părerea lui Bergodi despre Steaua sau declaraţiile lui Bornesc despre terenurile de forbal. Printre alte subiecte, Manea le-a răspuns fanilor nervoşi care i-au cerut demisia, iar Marian Iancu consideră că bănăţenii merită să fie felicitaţi după succesul cu 6-0 obţinut în faţa formaţiei Unirea Alba Iulia.

Stoichiţă a început să ţipe la jucători şi să-i ameninţe. Înfrângerea ruşinoasă din derby-ul cu Dinamo a tulburat serios apele în Ghencea. Deranjaţi de atitudinea jucătorilor, Mihai Stoichiţă şi managerul sportiv Panduru i-au băgat în şedinţă pe fotbalişti, reproşându-le modul în care au tratat partida din "Ştefan cel Mare". Dacă până acum Stoichiţă era de partea jucătorilor, tehnicianul a schimbat foaia. La şedinţa de pregătire de ieri-dimineaţă, "Lippi" i-a certat zdravăn pe fotbaliştii care au evoluat cu Dinamo. "N-am avut un şut pe poartă, nu e posibil aşa ceva! Aţi fost morţi! O să vă ţin numai în cantonamente, să văd eu dacă aşa o să vă placă!", a răbufnit tehnicianul, scrie ProSport.

Bergodi: "Becali e vinovat că Steaua a ratat un an". Fostul antrenor dezvăluie cum impune patronul jucători în echipă, cum surpă ce se va întâmpla pentru că Ghencea e lipsită de busolă. Cristiano Bergodi crede că Becali a greşit grav când a îndepărtat tinerii şi a mizat pe fotbalişti experimentaţi, dar fără valoare. "Adică Manchester United îşi permite să joace cu tineri, iar Steaua, nu! A fost o ambiţie stupidă a conducerii Stelei, care a crezut că renunţarea la tineri ca Ionescu şi Onicaş garantează titlul! Din cauza asta, Steaua a bătut pasul pe loc timp de un an! Poţi să mizezi pe jucători cu experienţă doar atunci când ai bani mulţi pentru achiziţii, aşa încât să-ţi permiţi să transferi valori", a spus Bergodi pentru Gazeta Sporturilor.

Bornescu: "Campionatul s-a echilibrat pentru că nu avem terenuri bune". Portarul Rapidului, Mircea Bornescu, spune că terenurile slabe ale echipelor din Liga 1 sunt o piedică pentru jucătorii tehnici, acest lucru ducând la scăderea valorii campionatului românesc, anunţă GSP TV.

Manea le răspunde fanilor nervoşi: "Să strige demisia cât vor". Manea le-a răspuns la conferinţa de presă fanilor nervoşi care i-au cerut demisia: "Am pierdut o şansă enormă astăzi de a deveni lideri. Adversarul a avut o fază de gol şi a si marcat, dar nici noi nu am avut prea multe ocazii. Adversarul a jucat aşa cum trebuie, mai ales că evolua în deplasare. Nu pot să le reproşez nimic jucătorilor mei, cel puţin din punct de vedere fizic şi-au dorit foarte mult. Din păcate nu am reuşit să marcăm şi am pierdut trei puncte mari care ne afectează foarte mult", a spus vizibil afectat antrenorul Nicolae Manea, citat de Sport.ro.

Iancu: "Trebuia să rupem neşansa". Preşedintele Consiliului de Administraţie al echipei FC Timişoara, Marian Iancu, consideră că bănăţenii merită să fie felicitaţi după succesul cu 6-0 obţinut în faţa formaţiei Unirea Alba Iulia, în cadrul etapei a XXII-a a Ligii I. Finanţatorul grupării de pe malul Begăi a declarat pentru Sport Total FM că doar conjunctura începutului de retur a făcut ca Timişoara să se afle pe podium înaintea acestei runde şi crede că, odată cu festivalul de goluri din partida cu Unirea, "violeţii" să spargă neşansa care i-a urmărit până acum în a doua parte a sezonului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite