Stoichiţă: "Am vrut să-mi dau demisia!" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă scrie despre intenţia lui Stoichiţă de a demisiona, reproşurile lui Becali la adresa lui Stoichiţă şi acuzele lui Mititelu către Borcea. Printre alte subiecte, Emerich Ienei se declară surprins de înfrângerea Stelei, iar Cristea a fost la un pas de a rata meciul cu Craiova.

Stoichiţă: "Am vrut sa-mi dau demisia!"

Mihai Stoichiţă şi-a dat demisia după înfrângerea cu Ceahlăul Piatra Neamţ, însă jucătorii l-au implorat să rămână! "Fotbalul oferă şi momente din astea. Mulţescu a fost abil. A făcut totul ca echipa lui să beneficieze de toate condiţiile ca să câştige. Asta este viaţa. Vom vedea ce va fi. Acum trebuie să mergem la Cluj şi să câştigăm cu CFR. Nu sunt agreat de multă lume aici. Vă spun un secret. M-am gândit să-mi dau demisia, însă jucătorii m-au întors din drum. O să am o discuţie cu conducerea clubului şi vom vedea ce putem să reparăm. Am vrut să-mi dau demisia. După ce pierzi aici şi vezi ce se întâmplă în jurul tău, îţi vin tot felul de gânduri. Jucătorii mi-au spus să rămân şi să nu-i las", a spus Stoichiţă la GSPTV.

Becali îl trage la răspundere pe Stoichiţă: "Pentru ce i-am luat pe Karamyeni şi pe Parpas?"

Gigi Becali a părăsit arena din Ghencea cu aproximativ 20 de minute înainte de finalul partidei Steaua-Ceahlăul 1-3. Patronul "roş-albaştrilor" s-a declarat nemulţumit de tactica aleasă de Mihai Stoichiţă, pe care îl trage la răspundere pentru acest eşec. "Şi 2-0 dacă făceam, tot puteau să ne egaleze, pentru că nu am jucat nimic. Petre Marin e un jucător de 36 de ani care e greu să mai joace. Tănase a avut nu ştiu ce infecţii şi nu este al doilea vârf. Şi la mijloc... Am luat doi Karamyeni ca să folosesc unul şi n-am folosit niciunul. Cu Ceahlăul nu trebuie să joci cu doi închizători. Trebuia să fie un jucător de creaţie acolo", a declarat Becali, citat de ProSport.

Mititelu: "Borcea se C... pe el! Dinamo nu face nimic in retur!"

Mititelu îl atacă iar pe Borcea că a aranjat cu şeful arbitrilor să-l pună pe Augustus Constantin la derby! "Este un om foarte periculos, este un tupeist şi un mincinos ordinar de când DNA-ul şi celelalte autorităţi ne-au luat la ochi, i s-a cam dus talentul de mare manager lui Borcea. Nu am zis că nu mai are putere, dar i s-a tăiat din elan pentru că se c... pe el de frică, scuzaţi-mi expresia, în retur", a afirmat Mititelu, citat de Sport.ro.

Emerich Ienei: "Nu credeam că Steaua o să piardă"

Fostul antrenor al roş-albaştrilor, câştigător al Cupei Campionilor Europeni şi al Supercupei Europei cu Steaua, Emerich Ienei, este de părere că vina înfrângerii cu Ceahlăul o poartă conducerea clubului."Nu credeam că Steaua o să piardă, dar ezitările de a aduce întăriri pe nişte posturi-cheie au făcut posibil acest lucru, chiar cu un gol care probabil o să intre în istoria fotbalului. Nu pun la îndoială valoarea lui Baciu şi Jelev, dar nu sunt pentru Steaua. Această înfrângere va reprezenta o dezbinare, o ceartă la club şi dacă cineva nu pune mintea la contribuţie să spună: "returul începe în etapa a doua", atunci o să fie probleme", a declarat Emerich Ienei pentru Sport Total FM.

Andrei Cristea putea rata meciul cu Craiova

Andrei Cristea era să rateze meciul cu Universitatea din cauza lui Ionel Ganea, care a avut o intrare dură asupra atacantului la antrenamentul de ieri, potrivit Gazeta Sporturilor. Cuplul de atacanţi Andrei Cristea - Marius Niculae, pentru meciul de azi cu Universitatea Craiova, de la ora 19:30, a fost la un pas să fie destrămat chiar din interiorul clubului. La antrenamentul de ieri dimineaţă, disputat pe stadionul "Florea Dumitrache", a dorit să participe şi secundul Ionel Ganea, care s-a băgat la miuţă şi la jocul-şcoală alături de fotbalişti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite