Stoichiţă, afară din vară! - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă scrie despre plecarea lui Stoichiţă de la Steaua, selecţia de la Dinamo şi respectul fanilor dinamovişti faţă de Andone. Printre alte subiecte, Marius Lăcătuş a profitat de paşii greşiţi ai adversarelor, iar Marian Stan spune că titlul încă se joacă.

Stoichiţă, afară din vară! Becali: "Am vorbit cu Ionuţ Badea de la Inter!"

Gigi Becali nu mai vrea să audă de Steaua. "Stoichiţă n-a reuşit nicio minune, am ajuns pe doi din întâmplare" - spune Becali după ruşinea de la Alba Iulia. Am evitat să spun că pleacă Stoichiţă. Cică aveam şanse la titlu. Dar acum nu mai are rost să mă ascund. Stoichiţă nu mai are ce căuta la Steaua. Antrenor poate veni Piţurcă sau un om din România pe care l-am contactat. Am vorbit cu Ionuţ Badea 10 secunde... Mi-a zis că discutam la finalul sezonului, din cauză că e sub contract", a spus Gigi Becali la Sport.ro.

Prunea avertizează: "Ultimele cinci etape vor fi ca o selecţie la Dinamo!"

Managerul lui Dinamo, Florin Prunea, a declarat că următoarele etape vor acţiona ca o selecţie naturală la echipă, urmând să se decidă cine va rămâne şi cine va pleca. "Aceste cinci etape vor fi ca o selecţie la Dinamo. Din vară tragem linie şi vedem ce va fi! Nu cred că Rapidul are prima şansă în meciul de mâine. Ei sunt pe 7. Pentru noi nu este un meci decisiv, dar dacă vom câştiga, s-au încheiat conturile pentru calificarea în Liga Europa", a spus Prunea citat de Prosport.

Fanii "câinilor" nu uită că Andone le-a adus 5 trofee ca antrenor

Suporterii dinamovişti îl vor aplauda diseară pe antrenorul rivalilor, Ioan Andone, neuitând trecutul său ca jucător şi ca tehnician. "Ando nu va fi huiduit duminică seară la meci de către fanii noştri. Probabil îl vom aplauda, îi vom scanda numele o dată, de două ori la începutul meciului. Andone nu mai este prietenul nostru, după ce-a semnat cu Rapid. Dar nici nu poate fi vreodată duşmanul nostru. ", au comentat ieri liderii suporterilor din Ştefan cel Mare, citaţi de Gazeta Sporturilor.

 Marius Lăcătuş: "Am reuşit să profităm de paşii greşiţi făcuţi de celealte echipe aflate în lupta pentru podiumul Ligii I"

Antrenorul formaţiei FC Vaslui, Marius Lăcătuş, a declarat că adversara echipei sale, Ceahlăul Piatra Neamţ este prima grupare care a jucat la Vaslui şi a avut "trei-patru ocazii" de a înscrie.  "A fost un joc destul de echilibrat ţinând cont de numărul de ocazii pe care le-a avut Ceahlău. Şi noi am irosit multe situaţii de a deschide scorul, importantă e victoria, cele trei puncte. Am reuşit să profităm de paşii greşiţi pe care le-au făcut adversarele noastre care sunt angrenate în lupta pentru un loc de Cupă Europeană", a declarat Lăcătuş citat de GSP TV.

Marius Stan: "Fotbalul e dat naibii. Titlul încă se joacă"

Conducătorul formaţiei Oţelul Galaţi, Marius Stan, este de părere că înfrângerea liderului CFR Cluj, la Ploieşti, în faţa Astrei, a relansat lupta pentru câştigarea titlului în acest sezon. "Lupta pentru campionat rămâne deschisă, mai ales după meciul de aseară (n.r. vineri) al CFR-ului. M-a surprins înfrangerea lor şi m-au mai surprins declaraţiile oamenilor din fotbal, care îi vedeau deja campioni. Fotbalul e dat naibii. Eu zic că se joacă titlul. Şi Timişoara putea să o comită în sens negativ, cu noi, aşa cum a comis-o Steaua, la Alba Iulia. Se poate întâmpla orice", a declarat Marius Stan, la Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite