Stoichiţă: "Sunt amărât că CFR-ul a pierdut cu Astra!" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre dezamăgirea lui Stoichiţă faţă de meciul CFR-ului cu Astra, părerea lui Cornel Dinu despre CFR sau cea mai slabă echipă din retur, în viziunea lui Iancu. Printre alte subiecte, Ionel Augustin crede că declaraţiile conducătorilor îndepărtează suporterii, iar Şumudică nu vrea să fie secund la Rapid.

Stoichiţă: "Sunt amărât că CFR-ul a pierdut cu Astra!" CFR a pierdut în această seară, la Astra, dar Mihai Stoichiţă nu jubilează în urma acestui rezultat. Dimpotrivă, "Lippi" regretă că rivala s-a încurcat, având în vedere că Steaua nu a profitat în meciurile trecute de oportunităţile create. "Nu am niciun fel de sentiment după această partidă, am grijă de ce păstoresc eu; mai mult mă amărăşte victoria Astrei, pentru că îmi dau seama de importanţa rezultatului cu Timişoara. Dacă învingeam pe Poli, eram acum la un punct de CFR.", a spus antrenorul Stelei, citat de ProSport.

Dinu: "CFR e lipsită de claritate în joc, nu străluceşte".
Directorul tehnic al lui Dinamo, Cornel Dinu, nu crede că jocul celor de la CFR a impresionat, iar strategia lor de joc nu putea rezista prea mult timp. "CFR nu străluceşte în joc. E de apreciat precizia celor de la Astra şi decizia finanţatorului de a elimina jucători problemă şi antrenorul. E o victorie meritată, iar CFR e o echipă lipsită de claritate în joc", a zis Dinu, citat de Gazeta Sporturilor.

Iancu: "CFR nu a arătat nimic în retur, e cea mai slabă echipă din primele cinci". Patronul Timişoarei, Marian Iancu, e bucuros că liderul CFR Cluj a pierdut partida cu Astra Ploieşti, scor 1-0, şi crede că lupta pentru titlu a fost relansată, potrivit GSP TV.

Augustin: "Declaraţiile conducătorilor îndepărtează suporterii". Fostul fotbalist Ionel Augustin consideră că tribunele stadioanelor din România sunt mai mult goale din cauza declaraţiilor conducătorilor de cluburi, care îi îndepărtează pe suporteri de fenomenul fotbalistic. Fosta glorie a formaţiilor Rapid şi Dinamo a declarat pentru Sport Total FM că fanii fotbalului adevărat sunt dezamăgiţi şi de atitudinea afişată de unii jucători, pentru care spiritul de sacrificiu şi ambiţia nu mai înseamnă mare lucru.

Şumudică: "Secund la Rapid? N-am venit la masă ca să fiu ospătar!" Marius Şumudică îl anunţă pe Copos că nu se gândeşte să vină în Giuleşti ca antrenor secund. "Dacă vreau să fiu secund la Rapid? Am venit la masă ca să fiu ospătar sau barman?!", a spus Şumudică după victoria cu Pandurii. Redevenind serios, Şumudică a spus că speră să poată rămâne la Bistriţa şi să-l ţină şi pe brazilianul Moraes, scrie Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite