Stoichiţă: "În România au început să fie mai multe derby-uri, nu numai Steaua-Dinamo" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă scrie despre împăcarea dintre Becali şi Hagi, părerea lui Stoichiţă faţă de derbyul Steaua-Dinamo şi memoriul împotriva lui Berbecaru. Printre alte subiecte, portarii se bat pentru un loc la derby, iar Dragomir a prefaţat meciul Dinamo-Steaua.

Stoichiţă: "În România au început să fie mai multe derby-uri, nu numai Steaua-Dinamo"

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, a prefaţat la GSP TV derby-ul dintre Dinamo şi Steaua. "Lippi din Ghencea" crede că meciul de miercuri nu e cu nimic mai presus decât celelalte partide. "Cu timpul te obişnuieşti şi nu prea mai ai emoţii. Sunt jucători care au mai participat la derbyul ăsta şi nu au probleme pentru că deja sunt obişnuiţi cu astfel de meciuri şi deja în România au început să fie mai multe derby-uri, nu numai Steaua-Dinamo. Este important să înţelegi că nu stai niciodată într-un meci, ci stai în regularitate şi în constanţă. La prima vedere pare mulţumitor un egal, dar pentru mine nu. Un rezultat de egalitate la Dinamo te obligă să câştigi toate meciurile viitoare", a declarat Stoichiţă.

"Nu e nicio prietenie între Borcea şi Becali!"

Dumitru Dragomir a prefaţat derby-ul Dinamo-Steaua, care va avea loc miercuri, în Ştefan cel Mare, scrie Prosport. Preşedintele LPF spune că, în ciuda aparenţelor, Gigi Becali şi Cristi Borcea nu sunt prieteni şi este de părere că în fotbal primează interesul, în dauna relaţiilor personale. "Corleone" crede că partida va fi una echilibrată, şi nu vede o favorită. Steaua are atuul jocului superior calitativ, iar Dinamo pe cel al terenului propriu, crede Dragomir.

Babicu, Dolha şi Curcă se bat pentru un loc în poartă la derby!

Munteanu e favorit să apere cu Steaua, dar Ţălnar era încă în dubiu aseară. Îi ia în calcul şi pe Curcă, dar chiar şi pe Dolha. Dilema numărul 1 la Dinamo: cine apără în Derby de România? Gafele lui Ema Dolha cu CFR pare să-l fi scos din calcule, însă Cornel Ţălnar e indecis: "Pe Dolha l-am lăsat să fiarbă în suc propriu, dar trebuie să văd ce zice, care e starea lui, ca să ştiu ce aleg pentru miercuri seara!". Şefii fac presiuni să joace Cristi Munteanu (35 de ani). Pentru că are experienţă şi multe derby-uri Dinamo - Steaua la activ. Staff-ul tehnic e reţinut pentru că ultima partidă oficială a disputat-o pe 31 octombrie, în Astra - Ceahlăul, şi încă nu e refăcut complet după durerile de la spate şi gât, scrie Gazeta Sporturilor.

Gigi şi Hagi s-au împăcat! Stoichiţă pleacă dacă pierde cu Dinamo?

Hagi se poate întoarce la Steaua dacă Stoichiţă pierde derby-ul cu Dinamo şi titlul. Azi, cu 3 săptămâni înainte de Paşte, Becali şi Hagi s-au împăcat. Nu şi-au vorbit în ultimii 2 ani şi jumătate, de când Becali l-a împins pe Hagi să-şi dea demisia din Ghencea. Becali şi Hagi s-au împăcat la restaurantul dinamovistului Turcu, scrie Sport.ro. Borcea l-a chemat acolo pe Becali să-i dea invitaţiile la derbyul Dinamo - Steaua. Hagi se afla la o masă cu Ilie Dumitrescu. Becali a facut pasul spre împăcare.

Marius Stan: "Am depus un memoriu impotriva lui Berbecaru"

Marius Stan a anunţat că gruparea a înainat un memoriu Comisiei Centrale a Arbitrilor în privinţa centralului de la partida Steaua Bucureşti - Oţelul Galaţi, Victor Berbecaru. "Nu îmi place să îmi dau cu părerea referitor la arbitraj, prefer să vorbesc de jocul nostru. Noi am făcut un memoriu şi îi lăsăm pe cei de la CCA să judece pentru că sunt mandataţi să facă acest lucru. Era problema noastră dacă am fi ratat sau nu penalty-ul la acea intrare a lui Parpas, Berbecaru trebuia să dicteze 11 metri", a declarat Marius Stan la Sport Total FM.










Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite