Stoican, din nou "câine roşu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul lui Şahtior a semnat un contract valabil doi ani Flavius Stoican va efectua în această dimineaţă vizita medicală, după care, mâine, se va deplasa în Austria, la Flachau,

Fundaşul lui Şahtior a semnat un contract valabil doi ani

Flavius Stoican va efectua în această dimineaţă vizita medicală, după care, mâine, se va deplasa în Austria, la Flachau, pentru a face joncţiunea cu lotul antrenat de Mircea Rednic, urmând ca duminică să fie prezentat oficial.

Fundaşul este bucuros pentru realizarea acestui angajament şi speră ca, pe lângă calificarea cu Dinamo în grupele Ligii Campionilor, să revină şi în circuitul echipei naţionale. Telenovela revenirii lui Stoican la Dinamo a luat sfârşit ieri. Fundaşul lui Şahtior Doneţk a ajuns la o înţelegere cu oficialii clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare, astfel că pentru următoarele două sezoane internaţionalul român va evolua din nou în tricoul roş-albilor. Fotbalistul, pentru care Dinamo a achitat 250.000 de euro ucrainenilor de la Şahtior, va câştiga 150.000 de dolari pe sezon. "Am semnat un contract valabil pe doi ani. Primul meu gând cu Dinamo este să intrăm în grupele Ligii Campionilor. Visul oricărui dinamovist, de altfel. Este cel mai important obiectiv al nostru pe termen scurt", a spus Stoican. Internaţionalul nostru nu se teme de concurenţa pe care o avea la Dinamo. "Este bine că sunt mulţi fotbalişti de valoare în lot. Cine va fi cel mai în formă va fi titular".

Turcu: "Copilul s-a întors acasă"

Realizarea tranzacţiei i-a bucurat mult şi pe oficialii campioanei. "Gata! Copilul a revenit acasă, sunt foarte bucuros. A venit la mine la restaurant, am luat masa împreună, Flavius este foarte fericit. A contat enorm şi faptul că Stoican şi-a dorit să revină. Când stai mult printre străini, ţi se face dor de casă. Este bine că cei de la Şahtior s-au purtat exemplar cu Flavius, în special patronul Ahmetov". Stoican s-a transferat la finalul sezonului 2003-2004 la Şahtior. După două sezoane în care a câştigat titlul, Flavius s-a accidentat şi a fost operat la Bologna, iar în iarnă a fost împrumutat la Metalistul Harkov.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite