Ştiinţa va juca meciurile din Liga 1 la Caracal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mititelu s-a decis să investească în modernizarea stadionului "Ion Oblemenco", astfel că Universitatea Craiova va juca tot returul la Caracal. Gazonul arenei din Bănie va fi schimbat,

Adrian Mititelu s-a decis să investească în modernizarea stadionului "Ion Oblemenco", astfel că Universitatea Craiova va juca tot returul la Caracal. Gazonul arenei din Bănie va fi schimbat, iar întregul complex va fi modernizat, urmând să fie construit încă un stadion, de 3.000 de locuri, cu nocturnă şi gazon impecabil. Lângă el se vor amenaja două terenuri de antrenament pentru copii şi juniori şi o parcare. În total, investiţiile în infrastructură se vor ridica la suma de două milioane de euro, iar lucrările se vor încheia până la toamnă. După decizia Comisiei de apel, care nu a redus suspendarea de două etape acordată Universităţii, clubul oltean a hotărât ca ultimele cinci meciuri care ar fi urmat să aibă loc acasă să se dispute la Caracal, pe arena Parc, unde alb-albaştrii au mai susţinut două jocuri în acest campionat.

Altfel, în repriza a doua a amicalului câştigat de "juveţi" ieri pe terenul lui CSM Rm. Vâlcea cu 2-1, portarul Mircea Bornescu a suferit o comoţie cerebrală şi un traumatism cervical după un contact cu un adversar. El a leşinat pe teren şi a fost transportat la spital, goalkeeperul oltean având nevoie de un repaus de 3-4 zile.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite