Steliştii se tem de "rechinii" lui Gache

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hagi va reveni la Constanţa, unde anul trecut a fost înjurat de fani pe când antrena pe Poli Formaţia din Ghencea întâlneşte în această seară pe Farul Constanţa într-o partidă

Hagi va reveni la Constanţa, unde anul trecut a fost înjurat de fani pe când antrena pe Poli

Formaţia din Ghencea întâlneşte în această seară pe Farul Constanţa într-o partidă din etapa a doua a Ligii I, care va începe la ora 20:30 şi va fi transmisă în direct de postul Kanal D.

Roş-albaştrii sunt circumspecţi înaintea meciului cu "rechinii", aşa cum sunt porecliţi fotbaliştii de la malul mării, echipă surclasată cu scorul de 4-0 la Craiova, în prima etapă. "Farul a pierdut la scor mare la Craiova şi va dori să-şi spele ruşinea, deci va fi un meci greu, pe care însă trebuie să-l câştigăm", a spus fundaşul Dorin Goian.

Hagi se întoarce pe terenul echipei care l-a lansat în Liga I şi în faţa unui public care l-a huiduit în sezonul trecut, atunci când "Regele" era antrenorul lui Poli Timişoara, după ce refuzase oferta Farului. "Nu ştiu cum voi fi primit de constănţeni, vom vedea la ora jocului", a spus Hagi care se teme de replica jucătorilor Farului: "M-am întors acasă, la Constanţa, pentru o partidă de campionat în care fiecare echipă vrea cele trei puncte. Steaua a avut mereu meciuri grele la Constanţa. Farul a fost rănită în orgoliu la Craiova şi vrea să se trezească".

Zapata i-ar putea lua locul lui Cernea

După ce au pierdut fără drept de apel în faţa Universităţii Craiova, constănţenii vizează măcar o remiză în faţa vicecampioanei, care va conta şi pe portarul columbian Zapata, căruia i-a sosit "cartea verde".

Antrenorul Constantin Gache l-a lăudat pe Hagi şi spune că "Regele" va fi primit bine pe stadionul care i-a purtat numele. "Ar fi o mare mândrie pentru mine să câştig meciul cu Steaua, însă m-aş mulţumi şi cu un egal.

Îl respect pe Hagi, care este un tip deosebit, şi el mă respectă pe mine. Am încredere în Hagi ca antrenor. Se marşează prea mult pe faptul că el vrea ca jucătorii să fie perfecţi, aşa cum a fost el. Vă spun eu că Hagi este profund în gândire, iar acum şi la capitolul exprimare în teren stă foarte bine. E un moment greu la Steaua, dar cred că Hagi este şi va fi un antrenor bun", a declarat Gache.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite