Steliştii s-au reunit fără Dumitru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

RoŞ-albaŞtrii au sunat, ieri, adunarea în noul an la stadionul din Bulevardul Ghencea. Cel mai nerăbdător jucător să-şi cunoască noul loc de muncă a fost ex-constănţeanul Vasilică

RoŞ-albaŞtrii au sunat, ieri, adunarea în noul an la stadionul din Bulevardul Ghencea.
Cel mai nerăbdător jucător să-şi cunoască noul loc de muncă a fost ex-constănţeanul Vasilică Cristocea, care s-a prezentat la stadion încă de sâmbătă seară. Singurul stelist care nu a luat parte la reunire a fost Florentin Dumitru, astfel că şansele sale de a prinde un contract în străinătate sunt destul de mari. Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, nu dă ca sigură despărţirea de micuţul mijlocaş. "Florentin Dumitru pleacă dacă îşi găseşte echipă", a precizat latifundiarul din Pipera. Jucătorii au discutat timp de o oră în vestiar cu noul lor antrenor Cosmin Olăroiu, apoi au ieşit pe stadion pentru câteva ture de teren şi o miuţă. Olăroiu a condus primul antrenament de la numirea la Steaua, el ieşind pe teren doar la miuţă. Alergările au fost supervizate de preparatorul fizic Marian Lupu, iar jocul de secundul Dumitru Bolborea. "Oli" îi va mai avea ca secunzi şi pe Vasile Iordache, şi Andrei Speriatu (portari), iar în timpul stagiului de pregătire din Italia, la echipă va mai sosi şi un preparator fizic italian. Atacantul Laurenţiu Diniţă nu a ieşit pe teren pentru a efectua exerciţii alături de colegii săi, el antrenându-se separat, fiind accidentat la gleznă. Alături de jucătorii obişnuiţi ai roş-albaştrilor, la reunire au participat şi tinerii Enescu, Filip, Tudose, precum şi juniorul Răzvan Ochiroşii de la echipa a doua a clubului.
Hamutovski pleacă în Rusia
Portarul bielorus Vasili Hamutovski a venit la reunire cu taxiul direct de la aeroport, el fiind plecat acasă la Minsk, unde a sărbătorit, sâmbătă, Crăciunul pe rit vechi. Zilele bielorusului în Ghencea sunt numărate. "Hamutovski va pleca de la Steaua la o echipă din Rusia", a precizat finanţatorul Gigi Becali. Potrivit site-ului rusesc sport-express.ru, Vasili Hamutovski este dorit de echipele Torpedo Moscova şi Zenit Sankt Petersburg. Bielorusul, care a adunat doi ani şi jumătate în tricoul Stelei, a mai părăsit o dată echipa, în mai 2005, când a fost dat afară de tehnicianul Walter Zenga. Chiar dacă s-a zvonit că în Ghencea ar putea sosi Bogdan Stelea, finanţatorul Gigi Bacali spune că nu este interesat de portarul care activează la echipa elenă Akratitos Atena.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite