Steliştii cred că vor vinde toate biletele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

achiziţionate doar de cei 8.000 de abonaţi ai clubului. Fiecare abonat va avea rezervat câte un pachet cu locul de pe abonament şi va mai putea cumpăra un al doilea pachet în oricare alt sector

achiziţionate doar de cei 8.000 de abonaţi ai clubului. Fiecare abonat va avea rezervat câte un pachet cu locul de pe abonament şi va mai putea cumpăra un al doilea pachet în oricare alt sector în limita locurilor disponibile. Între 16 şi 20 septembrie, rezervările nu mai sunt valabile, putând fi achiziţionate restul pachetelor rămase. De pe 21 până pe 25 septembrie se vor vinde bilete doar la partida cu Olympique Lyon. În total, clubul va scoate la vânzare 25.000 de bilete pentru întâlnirea cu campioana Franţei. "Vă pot asigura că nu prindem ziua de 25 septembrie. După semnalele pe care le avem, sunt convins că nu vor mai fi bilete până în ultima zi. Va fi stadionul plin", a declarat directorul executiv al Stelei, Valeriu Argăseală.
Întrucât rigorile Ligii Campionilor sunt foarte severe, spectatorii vor trebui să treacă prin nu mai puţin de cinci filtre de control. În fiecare sector al stadionului vor exista câte 10 stewarzi, care vor verifica dacă fiecare persoană va ocupa locul de pe bilet. "Este o competiţie de cel mai înalt nivel şi regulile sunt extrem de stricte. Trebuie să ne supunem toţi sistemului elveţian", a completat Argăseală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite