Steliştii s-au chinuit cu italienii din liga a patra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul amical al Stelei în Italia a arătat o echipă fără nerv şi fără chef. În faţa semi-amatorilor de la Caresse, din liga a patra italiană, Steaua a câştigat cu 2-0 prin golurile

Primul amical al Stelei în Italia a arătat o echipă fără nerv şi fără chef. În faţa semi-amatorilor de la Caresse, din liga a patra italiană, Steaua a câştigat cu 2-0 prin golurile marcate de Dorin Goian printr-o lovitură de cap (9) şi Nicolae Dică, din penalti (80). Partida s-a disputat la Carrara, o localitate situată la aproximativ 60 km de Montecatini, o oră de mers cu autocarul. Deşi au deschis repede scorul, roş-albaştrii s-au stins rapid, nereuşind să-şi mai creeze ocazii de gol până la pauză. Mai mult, italienii şi-au creat mai multe ocazii importante, dar o dată bara şi de două ori reflexele portarului Cornel Cernea scăpându-i pe stelişti de ruşine. Olăroiu a trimis în teren două echipe diferite în cele două reprize, fiecare reprezentând o combinaţie între jucătorii titulari şi rezervele din timpul mandatului lui Oleg Protasov. Duminică, roş-albaştrii ar putea merge la Florenţa pentru a urmări partida din Serie A dintre Fiorentina şi Chievo.
Interes mare pentru Alexa
Steliştii continuă să-l dorească în Ghencea pe fostul dinamovist Dan Alexa. După ce a declarat pentru Adevărul că venirea lui Alexa la Steaua este posibilă, Gigi Becali se pare că-i pregăteşte ex-dinamovistului un salariu greu de refuzat: 300.000 de dolari pe sezon.
Cum Dinamo nu pare dispusă să achite un salariu atât de mare, actualul jucător al lui Beijing Guoan ar putea alege Steaua.
Grecii îl cedează pe Sifakis
Cotidianul grec "Sportime" a scris, ieri, că, în cazul în care Steaua ar face o ofertă concretă pentru portarul Michalis Sifakis, clubul OFI Creta ar fi de acord să-l cedeze pe jucătorul în vârstă de 21 de ani."Oficialii lui OFI Creta nu văd nici un obstacol în realizarea transferului, dar nu a sosit încă o ofertă concretă pentru Sifakis.
În cazul în care aceasta va veni, primul cuvânt îl va avea fotbalistul. Dacă acesta vrea să meargă în România, iar oferta este bună, cel mai probabil OFI îşi va da acordul", a precizat sursa citată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite