Stelele s-au stins in Franta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Galacticii" din Madrid au fost spulberati de francezi, care au marcat de trei ori in doar zece minute. Olympique Lyon a invins-o cu 3-0 pe Real Madrid in primul meci-soc al noii editii a Ligii

"Galacticii" din Madrid au fost spulberati de francezi, care au marcat de trei ori in doar zece minute.
Olympique Lyon a invins-o cu 3-0 pe Real Madrid in primul meci-soc al noii editii a Ligii Campionilor. Desi spaniolii au avut primele mari sanse de a marca, lyonezii au zburdat pe teren in prima repriza. Carew (21), Juninho (26) si Wiltord (31) au scris istoria unui joc in care campioana Frantei a dovedit ca este una dintre cele mai redutabile echipe de pe continent. Mai mult, elevii lui Gerard Houllier si-au permis sa rateze si o lovitura de pedeapsa, prin brazilianul Juninho, in minutul 42. Chiar daca in repriza secunda Realul a alergat dupa egalare, ,galacticii" nu au fost in stare sa inscrie nici macar golul de onoare, astfel ca partida s-a incheiat cu un scor de neprezentare in favoarea lyonezilor. La sfarsitul partidei, atacantul francezilor, John Carew, i-a ironizat pe madrileni. ,In atac, Real e galactica, dar habar nu are sa se apere bine", a precizat norvegianul. ,Trebuie sa ne mentinem calmul si sa nu ne demoralizam" a replicat tehnicianul lui Real, Vanderley Luxemburgo, cel gasit de presa drept principalul vinovat pentru dezastrul din Franta.
Rosenborg a mai facut o victima
Desi in campionatul intern sunt ciuca batailor, cei de la Rosenborg fac furori in Liga Campionilor. Dupa ce au eliminat Steaua, norvegienii i-au pus la punct si pe grecii de la Olympiacos Pireu, invingandu-i cu 3-1. Gazdele au deschis repede scorul, prin autogolul lui Lago (19), si nimic nu prevestea de-zastrul de la final. Scandinavii au revenit nesperat, prin golurile lui Skjelbred (42) si autogolul lui Mavroghenidis (48), si au ,ucis" echipa-gazda in minutul 90, atunci cand Storflor a finalizat un contraatac, inscriind in poarta goala. In celelalte meciuri ale serii, PSV Eindhoven a invins-o pe Schalke 04 cu 1-0, AC Milan s-a impus pe final de meci cu 3-1 in fata turcilor de la Fenerbahce, iar Betis Sevilla, la prima participare in LC, a pierdut in fata lui Liverpool cu 1-2. Campioana Angliei, Chelsea, s-a impus greu, cu 1-0, in fata lui Anderlecht, Glasgow Rangers a castigat cu 3-2 duelul cu FC Porto, iar Internazionale Milano a invins la limita, scor 1-0, pe terenul slovacilor de la Artmedia.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite