Stelea a fost dat afară de la Urziceni de Dan Petrescu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul Bogdan Stelea (foto) a părăsit cantonamentul din Spania al echipei Unirea Urziceni după un conflict cu antrenorul Dan Petrescu. Ruptura dintre cei doi s-a petrecut după meciul pe care

Portarul Bogdan Stelea (foto) a părăsit cantonamentul din Spania al echipei Unirea Urziceni după un conflict cu antrenorul Dan Petrescu. Ruptura dintre cei doi s-a petrecut după meciul pe care ialomiţenii l-au pierdut contra lui ŢSKA Sofia, iar "Bursucul" i-a reproşat lui Stelea că a luat un gol prea uşor dintr-o lovitură liberă. Cei doi au avut un schimb dur de replici care a culminat cu înjurături.

Dan Petrescu i-a transmis portarului că nu mai are nevoie de serviciile sale şi că poate pleca în ziua următoare. Fostul internaţional a părăsit cantonamentul Unirii marţi seară şi îşi va rezilia contractul cu formaţia ialomiţeană la finalul acestei săptămâni. Stelea, în vârstă de 40 de ani, este decis ca, în cazul în care nu găseşte un angajament până la începerea returului, să se retragă din activitatea sportivă. "Domnul Dan Petrescu a luat hotărârea. Nu-mi explic motivele", a declarat aseară Stelea. (Cristian Predan)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite