Stele de bronz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> Ghana a învins Coasta de Fildeş şi a terminat pe locul trei la Cupa Africii pe Naţiuni. Este cea mai bună performanţă a ghanezilor de la turneul din 1996 Selecţionata ţarii-gazdă s-a

>> Ghana a învins Coasta de Fildeş şi a terminat pe locul trei la Cupa Africii pe Naţiuni. Este cea mai bună performanţă a ghanezilor de la turneul din 1996

Selecţionata ţarii-gazdă s-a revanşat în faţa fanilor după ratarea calificării în finală şi a câştigat cu scorul de 4-2 finala mică împotriva Coastei de Fildeş.

"Stelele negre" au revenit de la 1-2 şi au marcat de trei ori în 15 minute, prin Owusu-Abeyie, Agogo şi Dramani. Pentru Ghana, este cea mai bună performanţă la Cupa Africii după ediţia din 1996, la care a ocupat locul patru. Coasta de Fildeş a fost marea dezamăgire a competiţiei. Cotată cu prima şansă la cucerirea trofeului, selecţionata "elefanţilor" a ratat podiumul.

Cu un Didier Drogba sub aşteptări, ivorienii au plătit tributul unei echipe cu mulţi jucători de atac, dar fără coordonatori de joc de valoare. După ce au încasat doar un gol după primele patru partide disputate la acest turneu, Coasta de Fildeş a primit opt goluri în semifinale şi în finala mică. Finala Cupei Africii, dintre Camerun şi Egipt, s-a disputat aseară după închiderea ediţiei. Selecţionata "faraonilor" a fost recompensată de către un prinţ saudit cu suma de 180.000 de dolari pentru calificarea în ultimul act al turneului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite