Steaua are un Gigi Becali şi la handbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Modelul de finanţator factotum impus de Gigi Becali la Steaua face prozeliţi şi la alte secţii de sport ale clubului din Ghencea. Un exemplu elocvent este cel al lui Constantin Cazacu, finanţatorul, dar şi preşedintele echipei de handbal masculin.

La meciul de duminică cu Granollers, scor 32-28, din turul semifinalei Cupei Cupelor, Cazacu a stat pe banca tehnică a Stelei, după ce, sâmbătă, intrase în cantonament cu echipa. La partida cu spaniolii, temperamentalul preşedinte nu s-a limitat doar la a-şi încuraja jucătorii, ba chiar le-a dat câteva sfaturi tehnice in timpul partidei, spre uimirea handbaliştilor noştri.

Mai mult, într-un moment în care antrenorul Bozo Rudici se afla pe teren (el a avut şi drept de joc pentru acest meci), Cazacu, fără a se consulta cu nimeni, a cerut un time-out exact în momentul în care steliştii marcau un gol, care, astfel, a fost anulat. Pivotul Marius Novanc l-a tras chiar de mânecă pe tehnician pentru a-l atenţiona să-l calmeze pe finanţator, însă acesta n-a avut ce face. „Prefer să nu comentez. Bine că am câştigat", a replicat, ieri, Ionuţ Georgescu, extrema Stelei.

Asemănări cu Gigi Becali

-Cazacu a renunţat la foste glorii. Dacă pe Berbece, Stângă, Voina, Munteanu şi Oţelea i-a demis, pe Birtalan l-a dat afară din funcţia de manager înainte ca acesta să se opereze de transplant la ficat.

-A recunoscut că se implică în alcăturirea echipei şi alege jucătorii.

-L-a jignit pe Cristian Gaţu: „Gaţu este inginer. Dar ce a făcut ca inginer, vreo bucşă, vreo planetară, vreun teren de construcţii?".

-După umilinţa de la Valladolid, din februarie 2009, scor 24-41, şi-a trimis jucătorii să evolueze în Papua Noua Guinee.

-A sponsorizat cu peste patru miliarde de lei vechi federaţia, stârnind controverse.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite