Steaua îl vrea pe portughezul Fonte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea roş-albaştrilor intenţionează să rezolve problema din defensivă prin aducerea fotbalistului de 24 de ani de la Estrela Amadora. Optimist, Hagi promite un sezon de vis în Ghencea

Managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, urmăreşte mai mulţi fotbalişti străini pentru a acoperi punctele slabe ale echipei din Ghencea. Unul dintre fotbalişti este portughezul Jose Fonte, despre care oficialul stelist a cerut mai multe date de la impresari.

Steaua scârţâie cel mai tare în compartimentul defensiv, acolo unde Sorin Ghionea va lipsi în următoarele două luni din cauza unei accidentări mai vechi la genunchi. Cum şi Dorin Goian a acuzat unele dureri la spate, iar Mirel Rădoi de-abia a revenit după o accidentare, conducerea echipei din Ghencea caută insistent un fundaş. "Suntem în negocieri pentru mai mulţi jucători şi sper ca în scurt timp să îi şi achiziţionăm.

Este o listă mai mare, cu fotbalişti atât din ţară, cât şi de afară. Suntem interesaţi în special să ne întărim cu un fundaş central şi cu un mijlocaş", a declarat, pentru Sport.ro, Adrian Ilie. Fundaşul portughez Jose Fonte se află în atenţia conducătorilor roş-albaştrilor. Fonte, care are 24 de ani, 1,86 m înălţime şi 81 de kilograme, aparţine clubului Benfica Lisabona, care l-a cedat sub formă de împrumut la Estrela Amadora. Fotbalistul costă în jur de un milion de euro, de achiziţionarea sa mai fiind interesat şi clubul englez Crystal Palace.

Şi Golanski este în vizor

De asemenea, şi fundaşul polonez Golanski rămâne în continuare în vizorul Stelei, mai ales că jucătorul a precizat că ar dori să joace la vicecampioana României. În plus, Adrian Ilie a mai spus că Steaua nu a renunţat la achiziţionarea lui Ovidiu Herea, de la FC Naţional, dar patronul "bancarilor", Constantin Iacov, cere trei milioane de euro, în timp ce roş-albaştrii oferă doar 1,5 milioane de euro.

Hagi anunţă anul Stelei

Tehnicianul roş-albaştrilor, Gică Hagi, este din ce în ce mai optimist la capătul unei săptămâni în care a reuşit să cunoască potenţialul jucătorilor săi. "Regele" a declarat că fotbaliştii au dat dovadă de profesionalism în stagiul de pregătire de la Kaprun. "După prima săptămână din perioada de pregătire de aproape o lună, pot să mă declar foarte mulţumit de comportamentul, atitudinea, seriozitatea, disciplina şi participarea la efort a tuturor jucătorilor.

Toate aceste constatări îmi întăresc convingerea că Steaua este un club cu adevărat profesionist. Condiţiile de pregătire sunt foarte bune, iar recuperarea jucătorilor accidentaţi decurge în mod normal", a declarat tehnicianul pentru site-ul oficial al clublui. Sorin Ghionea, care va fi indisponibil două luni, va continua programul de recuperare la clinica de la Bologna.

După ce suporterii i-au declarat război patronului Gigi Becali, Gică Hagi face apel la fani să uite conflictul şi să susţină echipa: "Sunt foarte bucuros că m-am întors în familia Steaua, unde aştept împreună cu suporterii noştri să avem cel mai bun an. Numai împreună putem fi cei mai buni şi cei mai puternici".

Fanii consideră că Paraschiv a greşit

Suporterii Stelei nu cred că mijlocaşul Sorin Paraschiv a procedat bine acceptând să se transfere la formaţia Rimini din liga secundă italiană. Într-un sondaj publicat pe site-ul stelisti.ro, 70 la sută din cei 1.100 de fani care au participat la sondaj au considerat că "Para" a procedat greşit.

Olăroiu: "Neaga este un real câştig"

Fostul antrenor al Stelei, Cosmin Olăroiu, care a semnat un contract cu formaţia saudită Al-Hilal, a declarat pentru postul B1TV că a lăsat în Ghencea un lot puternic. "Este o echipă matură, care are deja experienţă. Sper să nu mai fie probleme cu accidentările. Cu jucătorii pe care i-a achiziţionat, Steaua este o echipă puternică. Neaga este un real câştig. Cred că Steaua va lupta în continuare pe aceleaşi fronturi", a declarat Olăroiu.

Tehnicianul a dezvăluit că a refuzat de două ori ofertele celor de la Al-Hilal, cedând în cele din urmă la insistenţele oficialilor arabi. Oli a vorbit despre noua sa echipă unde are un salariu anual de 1,7 milioane de dolari. "Al-Hilal este la nivelul lui Real Madrid în Europa.

Este o echipă foarte respectată, implicată în toate competiţiile. Am fost surprins de nivelul pe care-l are. De exemplu, are un atacant de 20 milioane de euro", a spus antrenorul care nu a vrut să o compare pe Steaua cu Al-Hilal: "Mi-e greu să fac o comparaţie, dar într-un meci Al-Hilal-Steaua nu se ştie cine ar câştiga".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite