Steaua, victorie cu fulgere si tunete la Pitesti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa campioana, Steaua, a debutat cu dreptul in noul sezon, invingand la Pitesti, cu 1-0, pe FC Arges. Partida a avut parte de mai mult suspans decat era de asteptat din cauza furtunii

Echipa campioana, Steaua, a debutat cu dreptul in noul sezon, invingand la Pitesti, cu 1-0, pe FC Arges. Partida a avut parte de mai mult suspans decat era de asteptat din cauza furtunii dezlantuite la doar cateva minute dupa primul fluier al arbitrului. In minutul 20, din cauza fulgerelor si a tunetelor, "centralul" Augustus Constantin a intrerupt partida deoarece exista riscul ca jucatorii sa fie loviti de trasnete. Stelistii s-au conformat imediat, in schimb, jucatorii-gazda, in frunte cu antrenorul Sorin Cartu, au contestat vehement decizia lui Constantin. Partida a fost reluata dupa o pauza de 13 minute, timp in care organizatorii au "debarasat" terenul de apa si au refacut marcajele. Revenirea a fost cu noroc pentru ros-albastri, care au inscris unicul gol al partidei in minutul 34. Nicolae Dica a executat puternic o lovitura libera de la 35 de metri si l-a invins pe portarul Bogdan Vintila, care nu a putut retine balonul imbibat de apa. Mai mult, in ultimul minut al primei reprize, arbitrul l-a eliminat de pe teren pe Negoita dupa un fault dur la Ogararu. in repriza a doua, argesenii s-au aruncat in atac, dominand cea mai mare parte a timpului, dar nu l-au putut invinge pe portarul Vasili Hamutovski, cel mai bun om al campionilor in meciul de la Pitesti.
Oleg Protasov: "Nu prea s-a putut juca fotbal"
Dupa partida, tehnicianul Stelei, Oleg Protasov, a recunoscut ca jocul a avut o calitate scazuta, dar s-a declarat multumit de victorie. "Nu prea s-a putut juca fotbal astazi. A fost un joc de lupta, ploaia si starea terenului au avantajat gazdele. Nu pot spune ca FC Arges a jucat mai bine decat Steaua. Jucatorii mei au aratat ca au caracter luptand pana la capat. Am luat ceea ce am vrut, trei puncte. Jocul cu Rosenborg nu va semana cu cel de la Pitesti", a spus Protasov. De partea cealalta, antrenorul pitestean, Sorin Cartu, era un car de nervi la sfarsitul partidei. El a refuzat sa participe la conferinta de presa. De altfel, si la pauza, nemultumit de rezultat, a reprosat conducerii clubului, in drum spre vestiar, ca nu dispune de bani pentru a aduce jucatorii doriti. "Am sa-mi vad de drumul meu", a spus Cartu. Patronul Stelei, Gigi Becali, a fost protagonistul unui alt episod tensionat consumat inaintea partidei, atunci cand organizatorii nu i-au lasat sa intre la tribuna oficiala pe bodyguarzii "latifundiarului din Pipera". Dupa ce a tipat si a amenintat in stanga si in dreapta, Becali i-a convins pe organizatori sa-i lase bodyguarzii sa asiste la meci de la tribuna oficiala.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite